Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"Segmen "Kenangan untuk tahun 2012" by Yanie Andierah"

Assalammualaikum w.b.t..

Hurm join Segmen jap sebab syarat simple je no sponsor yang invite Mai tp banyak sponsor kne follow n like later Mai join kay :) Getting better dr kejadian td sebabkan Allah :') Need to forget him ^.^ Kay nak join klik bawah kay.

must story moru pasal ur memories in 2012
Tagging : Apple

#1 : Bercuti with familia :D
     .:: Best time ni pi bercuti dekat Terengganu with keluarga Mai, macam-2 la pi melawat shopping mopping segala. Hepi sangat bile di samping keluarge terchenta [hacheewwah]. Nak letak gambar but unfortunately yang lawa semua ade dekat Along T^T just story moru je la dapat teman kau-2 [entry akan serious sampai bawah sebab kejadian td harap maaf :)].

#2 : Rase dikhianati :(
     .:: Maybe ni perasaan je but memang sangat melukai perasaan. Tenung awan and hutan, ingat Allah mohon tenangkan hati. Tahun ni hepi sebab die and tahun ni sedih and heart broken pasal die. Kawan yang diragui kini makin diragui dan disalah sangka T^T Kawan, kalau kau nak die kau cakap terus kat aku jangan kau diam :) Aku akan undur kalau kau nak sebab aku lagi sayang kau dari die tu...!

3# : Result Memuaskan :)
     .:: Alhamdulillah sangat-2 sebab result for semester 3 sangat memuaskan. Berape ? Biarlah rahsia ~ wah macam Dato Datin Seri Siti Nur Haliza xD huahua. Congratz dekat sape-2 yg berjaya and yg xberjaya sila cube lagi ^.^ Selalu berdoa kepada-Nya, jangan putus harap ^^

4# : Kehilangan Nenek belah ayah T.T
     .:: Baru lagi dalam 25 November. Mase tu malam sangat arwah meninggal. Ayah dapat kol terus ayah tutp mate and crying. Terus Mai rase sedih n sebak giler. Moga roh arwah dicucuri rahmat and diterima and dimuliakan di samping Allah :)

=That's all je la. Banyak lagi tapi tak boleh fikir sebab jiwa tengah kacau gara-2 kejadian nombor 2 tu =..= Jangan lupe join sebab ade hadiah :D [peluang menang mmg tipis sebab entry ni mmg xmenarik sorry penganjur :(].

Tak kait : To 'crush', aku tak benci kau sebab kau kawan aku. Malah aku berterima kasih sebab kau pernah jejak dekat hati aku plus aku syukur sebab Allah tunjuk kat aku tadi ^^ So harap senang aku nak lupe kau and xde lagi kau sebagai 'crush' aku lepas ni hanya kawan and sorry sebab pernah suke kau. Daaa~ ^_^

3 comments:

alia syuhada said...

akak dah okay eh ? Good akak , good :) Mengadu dekat ALLAH memang berkesan kan ? hee *alia suka akak happy , btw, good luck untuk GA ni kay :)

Yanie Andierah said...

Al-Fatihah , moga arwah nenek dicucuri rahmat ALLAH :) Best entry btw. Goodluck

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : hehe, baik lah Alia ni ^.^ tengss ye Alia, akak dah okay lepas mengadu dekat Allah :)
Yanie : tengss Yanie ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...