Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Icon Shoutbox part 1 [muslimah]

Assalammualaikum w.b.t..

Nak ambik ambik je la erh and kau tak payah credit ^^ just komen ye sayang :)






Okay tu je Wassalam and Happy New Yer Guyzzzz :D hehe

Tak kait : Huwah dah nak habis dah 2012. Tak sabar nak gelak dekat orang yang target tahun ni Kiamat [kay motif sangat]

13 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Buat sendiri eh doodle tu? ^-~

alia syuhada said...

hee, akak sekarang rajinnya buat doodle , comel pula tu . senang tak ? Alia tak pandai lagi lah guna photoshop, nanti lepas SPM je lah belajar, sekarang tak sempat kot :')

Nur Amalina Maisarah said...

Lissa : hee~tengsss :D
Kay : Kan pelik je
Alia : Hehe..senang je kalau gune paint tool sai..Alia download la nnt..Bagus-2 now concentrate for SPM :D

Nieyxzha Hassan said...

comel..pandai dah berdoodle skang ^^

Nur Amalina Maisarah said...

Nieyxzha : hehe..trime kasih ^^ hehe

Adib As said...

waaa doodle akak semakin comel dan majuu la. Akak sentiasa maju, kan? muahahaah

RaaRocherr said...

kunjung sini lagi :) wauu semuanya cutee laa
jemput join segmen saya ^.^Y

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

Nur Amalina Maisarah said...

Adib : eceh..well kena la maju kan 2013 dah [haha kait sgt kan xD]
RaaRocherr : tengsss invite ^^

Lina Nadhilah said...

lina salah bg link.. hehe.. sorry x dpt baca blog lina.. sini2.. heheh http://sayataipsukasuka.blogspot.com/

Nur Amalina Maisarah said...

Lina : hehe..sokay ^^ dah drop comment dah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...