Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

2012 menutup tirai 2013 membuka tirai xD

Assalammualaikum w.b.t..

Suke benor den tengok muke budak ni xD


haha lawak je rase tajuk xD Hah tak lawak, okay *duduk peluk lutut makan choki-2. Mai tgk almost semua blogger dah mule post entry baru sempena pembukaan 2013 hamboiiii...So Mai pun nak jugak gedik-2 buat entry cmm korang. So my first entry la for 2013 :D So lagi, Happy New Year followers, readers, and semua la. Now ade dekat u dah sambil dengar lagu bagi menghilangkan rase bosan sebab sesorang ni yang lain xbalik lagi T^T *ambik kain buruk lap hingus, sambung kesat lantai.

Okay tu je kot sebab tak tahu dah nak cakap ape and lastly err bluesss haha tukar dah sebab lagi suke lagu Blue Big Bang dr wow fantastic baby [motif sangat kan]. Wassalam and moga 2013 lebih baik and menjadi hamba Allah and umat Muhammad S.A.W. yang lebih baik dan berjaya. hachewahhh and tengss dekat-2 adik-2 blogger yg baik bebenor mention kak Mai xD Sape lagi +Adib As and Alia la :D hehe. Sorang dah pi asrama so susah dah nak berblog- blog sorang lg bz nak SPM. Belajar rerajin erh ^^

Tak kait : dengar lagu hindustan kepale goyang-2.lalala~

7 comments:

alia syuhada said...

Akak sorang2 , baik2 tau , ada apa kat sebelah akak tuu ! hahax xD
Wahh , rock gilaa akak , kepala siap goyang2 lagi , kekeke

Kelana Cinta said...

2013 dah ke?Baru je pasan...

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : haha..kejam erh Alia..ni sebelah akak ade kawan akak..dah balik :p erh akak mmg rock xD
Kelana : hamboi sampai xperasan.. xD

eimuizduaf said...

Happy new year akak :) . Semoga tahun baru 2013 nie memberi lebih banyak makna dari tahun 2012 :D . Good luck and may Allah bless you :D

Nur Amalina Maisarah said...

Umie : heee~happy new year too Umie :D same la hopefully 2013 umie lg awesome :D

DeqNa Azhar said...

happy birthday.. eh silap.. happy new year!! ma allah bless u sister

Nur Amalina Maisarah said...

Farah : hehe happy new year jugak Farah :D may Allah bless u too :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...