Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Demam En.Shamsudin xD

Assalammualaikum w.b.t..



Hahaha *gelak sambil cekak pinggang plus muke giler bangge xD. Sape demam en shamsudin ke Mai. Hoho, kalau nak tahu Mai buat entry ni special semata-mata sebab En.Shamsudin xD huahua. Pagi semalam first time jumpe die sebab ade masalah dengan kemahiran insaniah [kalau xthu kau cari google ape tu]. Waktu masuk tu perghhh Mai + 3 bestie Mai melting tgk die. Baru tgk muke tu. Sekali dengar die cakap macam air terjun yang mencurah-curah terkena batu yang penuh lumut [erh]. Seriously hensem gilooos *kibas-2 tangan dekat muke. Mate die cantik *sorok muke dalam kelambu. Hahaha.. Kay dah tu je. Ingat nak tunjuk gambar tapi nanti kantoi dengan student UiTM pulak. Die tu handle bahagian pelajar ade prob dengan markah Kemahiran Insaniah and die mude dan hensem xD Tak tahu la dah kahwin ke belum err kouta ade lagi kot. Hahaha. Btw insya-Allah hari ni Mai cocok sate erh bukan cocok HPV T.T Takut kau ye la macam-2 orang cite kesan sampingan. Ambik ke tak..Hurm proses memikir ni. Btw En.Shamsudin comel. Hahaha.. Hopefully dapat jumpe die lagi :p Wassalam

Tak kait : giler motif entry kali ni. Rase nak lari-2 jumpe En. Shamsudin lagi. Wkwkwkw

11 comments:

Hanida Moss said...

ensem encik shamsudin yer. hehehe :p

Nur Amalina Maisarah said...

Moss : hemsem sesangat :D haha
Mok su : i wish [chewahhh] xD

alia syuhada said...

Cocok sate apa kak ? Asal tak tunjuk muka dia ?!? Baru nak join melting2 ~ haha xD

CikZaniff said...

eh en shamsudin suka pink ke..hihi

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : haha, xboleh la tunjuk nnt terlampau kantoi sangat xD
CikZaniff : hoh tu xtau la plak yg penting die hensem gilooo xD

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : haha, xboleh la tunjuk nnt terlampau kantoi sangat xD
CikZaniff : hoh tu xtau la plak yg penting die hensem gilooo xD

Alya Humaira' said...

kantoi sudah...haha...^_^

Nur Amalina Maisarah said...

Alya : alamak Alya student uitm jengka xD kantoiii

i'm ur lover's said...

kau ni aku tak sedar pun kau wat entry ni.. hahahaha. tape kte ade 2 sem agi bole jmpe dy. :D

Nur Amalina Maisarah said...

Amalina : haha xmau dah la jumpe die..nnt demam die lagi :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...