Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Jom join GA ni :D

Assalammualaikum w.b.t. sayang-2 semua..

Wah bersayang kau diawal Syawal erh entry :D Ni bukan nye Mai join GA ke hape tp nak promote satu GA ni. Macam biase lah kau promo je korje Mai sebab nak join dah malas al maklumlah dah tue [wkwkw kait sgt kan xD]. Mai nak promo ni sebab Mai jadi sponsor u olszzz. Tu yang nak tolong Adik ni promo GA die. Seriously banyak hadiah awesome yang dianggar lebih dari RM150 and pemenang bukan seketul je tapi berketul-2 macam ketulan di badan Jong Kook xD

Kau nak tahu tak ? Nak tahu tak ? Nak tahu tak ? Okay stop it =..=. Klik banner bawah ni. Comel :D


Hah kau tunggu ape lagi takkan nak tunggu kaum Mayan tu buat ramalan lg xD Okay klik banner and join la. Ni untuk si giloos GA and segmen yang pemalas macam Mai ni duduk tepi makan popcorn je erh ^^ Wassalam and comel xD

Tak kait : Kau pernah tgk A.L.O.N.G yang ade siti sifir tak ? Kalau zaman Mai pernah la tengok and f.y.i. orang yg pakai costume Along tu BETO KUSHAIRI diulangi BETO !!! Haha sila pengsan 7 kali xD

10 comments:

alia syuhada said...

Alia tak oin lah GA ni , dah sekolah kan . Hmmm
haha , along apa kak ? tak ingat lah , Betto Kushairi kenal lah , wuuu , suka dia *gediks ^^

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : hehe akak pun lg la xjoin lngsung dah..alah yg A.L.O.N.G., along..haha..nak nyanyi pun xde suare

kopi pasta said...

err, seriusly ALONG tu beto? ada sumber nya?

Lacusla Daxon :) said...

hyeee, follow sini :) follow me back here - http://bilamasaretro.blogspot.com/

wanynaziar♥ said...

Salam :)
Link baru utk GA *http://www.wanynaziar.my/2013/01/worniojowo-giveaway-by-wanynaziar.html

Nur Amalina Maisarah said...

En.Kopi :
hoho, aku bace dekat sini http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/12/wajah-disebalik-patung-along.html kau nilai la ^^
Lacusla and Wany : oltite ^^

kopi pasta said...

oh okayy :) TQ dh pergi terjah dh..

hafiz hafizol said...

Ha'ah.. ada baca gak org tulis sal ALONG tu Beto... x sangka.. =p

Nur Amalina Maisarah said...

Hafiz Hafizol : hah kan :D awesome kan ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...