Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Charger Battery tertinggal ! T^T

Assalammualaikum w.b.t..



Hoho agak lame tak mengupdate kan. Kau tahu charger Mai tertinggal kat computer lab mase subject IT td T.T Mai bawak coz ade keje kena design website. Entah macam mane giler cuai Mai sengal ni tertinggal charger tu and mujur sangat lappy tak lupe :( yang harunye tak tahu lah nasib charger tu hopefully takde orang yang curikkk ke kan T^T Lappy Mai dah la tahan setengah jam je tu pun kalau mood die baik [erh pun boleh]. Doakan Mai jumpe balik erh charger tu :)

Yang bestnye hari ni jumpe sir Shamsudin lagi sekali ~ lalala~ tapi jauh kau xnampak jelas lobang hidung die and mate kuyu die yang cantik tu xD Die pakai Myvi putih [nak beli cm die lah :p haha. Kay tu je saje je nak update sebab dah lame tak borak-2 :) Wassalam and bobyueeee

Tak kait : taip lelaju sebab takut beteri mati :'(

8 comments:

Kniedaz said...

mesti kalut2 tertinggal nih...

Nur Amalina Maisarah said...

sangat kak..sebab otak pikir nak balik je xD dah ambik dah..wehuuu :D

kamil salleh said...

Bila lama sangat tak update blog kita, trafik semakin kurang, tiada siapa ingin terjah. Selamat kembali menulis ...

kamil salleh said...

Senang2 ...terjahlah blog saya sebagai balasan.
http://www.sensasi2020.com, jika sudi.

MaMa Rey said...

harap2 jumpa balik charge tu ye..

Nur Amalina Maisarah said...

En.Kamil : insya-Allah..mase xcukup :)
Mama Rey : hoho dah jumpe ^.^ v

alia syuhada said...

Lahaii , kesian akak . Patut lah lama menyepi . Ehem2 , gilorss lagi ke dengan lecturer akak tu . haha xD

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : hoho lagi satu busy berlatih dikir barat so xboleh la..hoho..huh haruslah gilorsss kan lagi xD haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...