Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Nak sangat update tapi...

Assalammualaikum w.b.t..



Huh lame giloos xmenaip rase segan pulak xD haha. Lame tak menulis traffic pun kompem-2 la jatuhkan. Bukan setakat gedebuk tapi gedebuk gedebak badak air semua ade T.T Okay i'am sorry mak masak kari lah kan sebab lately busy giler nak update sebab kan latihan dikir barat and kelas yang keliling pinggang. So redha je la. Nak melukis pun xsempat sebab siapkan assignment dulu :(. Tu je la hari ni nak ngomong-2 pun udah enggak tahu ya pak :p hehe. Saje je nak remind balik kat korang yang Mai still wujud xD Wassalam and salam sayang dekat diri sendiri :D

4 comments:

Kniedaz said...

hehe..biasalah bila mood tak rajin datang..take care

Nur Amalina Maisarah said...

Kniedaz : tu la pasal kak malas yg amat. hehe. tengss ye kak

alia syuhada said...

huhu tak apa kak . Slow2 . Tak kan nak penatkan diri kot . Lex, pembaca setia akak ada ni walaupun lambat sikit sampai sini . Alia pun busy kak xD

Nur Amalina Maisarah said...

Alia : hehe pmbace setia ? mybe lah kot. ^^ tu la bile dah bz mmg xsmpat la nak jenguk blog lelame

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...