Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

My doodles revolution :D

Assalammualaikum w.b.t..

Okay actually Mai kompius revolution or evolution. Salah satu perubahan mendadak satu lagi slowly. Ni punca xfokus time study -.- Don't tiru2 my action wahai adik2 sekalian. Okay today Mai nak share dengan korang peringkat Mai dr mule doodle mcm mane rupe dia sampai lah sekarang. Tengok ade perubahan tak. Btw jgn gelak tgk first doodle Mai xD and kalau ade bloggers lain yg teringin nak buat mcm Mai ni buat dipersilakan :D

  •  1st doodle [9/12/12]
Garisan macam tak kemas lagi. Ceh bajet sekarang kemas je xD yg first yg gugurl tgk duduk then yang dua budak laki berkepala je then baru yg dua laki tengah pegang tangan. Ewww. haha




  • Doodle batch ke dua

Okay then yg dah okay sikit? kot. haha okay la sangat. yg kedua tu cam tak? ade yg cam jugak even buruk bebenor. and cartoon rakoon kat bawah tu act patung Mai, Mai draw balik. okay x?









  • 3rd batch !!
Okay makin buruk pulak tengok..haha..lepas dah lukis lame2 kan baru perasan O.M.G. kening mane yg doodle girl n boy kepala je tu. haha x perfect jadi. tp doodle bawah sekali tu okay jugak kan. muehehe puji diri sendiri xD





  • err batch ke berape ntah dah
 Okay doodle batch ni baru la okay sikit kan? ye ke. hehe. ade la mc action sikit. xde la stiff je kan. hehe. yg pizza tu Mai buat sebab assignment kena create logo. then guy with radio tu ade dalam entry Mai pasal cite si Salim. Sape nak bace ehemm sila lah tengok menu bar kat atas yang ade tulis My Art tu. kebanyakkan doodle kat sini dalam My art and ade yg dalam cerita. but ade yg belum release lagi. hehe.

  • Vector
Ade yg Mai mule2 try Mai lukis muke sendiri. perghhhhh!! buruk giler. nak tunjuk malu sebab mcm monyet xD choi Min ho punye hidung mcm kepale Alien T.T sebab yg tu third try lepas dua vector yg buruk gilosss. Then getting better kan. haha. Last sekali tu member Mai, Hani. Dia mintak Mai lukiskan. buat mase ni free la. nnt dah cntik betul aku charge mahal2 xD haha xde la



Kesayangan punye vector ni xD


 .:: Okay tu je la kot. dah xde ape nak tunjuk. nak lukis tangan malasnyeeee. drawing block yg Mai punye hilang lah pulak. Tu je la. kbyeee Assalam.

Tak kait : Adakah aku waras?........

16 comments:

D i n said...

mmg ade perubahannye :) ni kalau hari2 belatih boleh improve ni :)

Fara_nym (Farahanim) said...

lamanye tak datang blog ni..makin lawa doodle >ww<

Elix said...

I think you meant "evolution". "Revolution" tu maksudnya lain daripada "evolution". ^^

LydSunshine said...

guna application apa ni. atau lukis sendiri. aku tak fahang sgt benda2 dudels ni.

Nur Amalina Maisarah said...

Din - hehe tenkiu :D
Fara_Nym - kite pun lame x akti..hehe..thanksss fara
Elix - yeah mybe..keliru sbb ade yg means slowly changed ade yg gradually changed kan
Mok su - gune ape erh name dia..lupe kawe..kena install dalam lappy pah tu pandai2 la lukis sndri

budoxe lee said...

practice make perfect~
kene berlatih selalu makin ok la stroke lukisan

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Пётр Ларионов said...

Выбирай- вип индивидуалки Москвы
Мы знаем как доставить незабываемое удовольствие!! У нас очень большая фантазия, удовлетворим тебя по полной! Воплотим твои сексуальные фантазии в реальность! Выезд и апартаменты в любой район Москвы и Подмосковья!

السيد محمود said...



توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

السيد محمود said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...