Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen Kami Team Follow Back By Addreena!

Assalammualaikum w.b.t..

Hoho, join this segmen by this owner because get invitation by her [hachewahhh xD]. Kay speking kau Mai hari ni. Sape yang nak join kau klik je banner comel kat bawah ni erh ^^ Err pade yg ade invite Mai join GA korang later kay sebab now Mai join yg simple mimple dimple dulu sebab u olsz byk sponsor and I need time xD


Okay syarat simple je so korang boleh join sebab ni Team follow back, yang jenis xreti nak follow back tu kau jangan join nanti kena laser baru tau :D Kat bawah ni bukti dah follow blog Addreena kau, kena bagi bukti yg kukuh kau sebab ye la ramai sekarang pentipu so mane tau kau join GA segmen orrang nak gain benefits tapi kau tak ikut syarat-2. Ish-2.....

nasib line laju kau kalau tak meroyan aku tgh hari ni xD

Tagging Magging : Alia :D and Husna

Kay tu je kot..errr lupe current followers 324 ketul [hehe jgn marah aaaa]. Target followers errr 500 ketul xD agagaga . Wassalam

Tak kait : getting better and better, trying to recover my heart broken :)

33 comments:

Azira said...

dari segmen yg sama

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Yaa Niee said...

Datang dari segmen sama :) jom follow saya pulak k http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

alia syuhada said...

wahh ! berapa banyak dalam entry akak hari ni akak tag nama alia , hee , thanks2 :) In sha Allah alia join segmen ni sama2 dengan akak :)

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..saje pilih Alia sebab sebelum ni segmn xpenah lg tag Alia ^^ welcome dear :) jom-2 join :D

rodiyatul akmar said...

dtg dr segmen yg sama , btw done follow awak yg ke *332*

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

have a nice day ;)

cahaya said...

datang dari segmen yang sama,
btw, saya da follow awak :)

http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

\\ Izzah // said...

Thanks singggah blog kitee ;) Dr segmen yg same , hihi kembali terjah ! ^_^

Aida Shafi said...

Membalas kunjjungan =) Thanks follow,done follow you back.

wHAteVerinMyMINd said...

done follow :) thanks follow too :)

hazdnul shafina said...

salam..kunjungan balas.. :D syukran follow ana

REDred melon said...

woah . saya yang ke -352- semoga dapat target ^^

http://red-redmelon.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Engku Muzahadin said...

Jalan-Jalan Cuci Mata`
Baca entri & FOLLOW sekali ;)
Dari segmen yang sama`
Salam Perkenalan ^_^
Jemputlah ke Nakhoda Nurani
Itupun andai sudi :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

#Done follow g+ jugak :)

Lee Yana said...

hye ! was here and done follow you back ! salam kenal jugak ! ^^v

ZueZulaikha said...

dari segmen yg sama
do follow back
sya followers ke-359

http://cuties97.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

baqihfawaz said...

dari segmen yang sama. follow balik sbb sy dah follow awak :) http://nursamirabalqiss.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

butterfly said...


dari segmen yg same... done follow!!!! #361

Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013
& byk lg...
http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

cepat!!!!! tarikh tamat 10/12/2012 tingaal 3 hari je!!!!!

nur azura said...

follow awak. follow saya balik?
http://iniblogazrapoyo.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

ayu mirayu said...

sy dr segmen yang sama..no 33

Singgah belog ulang alik
Sambil makan apam balik
Da baca janganla balik
Jangan lupa follow balik....

http://ayumirayu.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

Hisham Mohamed said...

Segmen sama!! Done follow..Follow me back! :) http://abuthausi.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

Ilia Natasya Ramli ^^ said...

Hye .. i'm from the same segmen !
done followed you .
follow me back okeyh ? :3

http://ilia-asya.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Cik Aichrah said...

Dtg dr segmen y same.
Done follow u, follow me back okee :)

http://maerahim.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Fafa Kyraa said...

Dari segmen yang sama. Done follow :)
Kalau boleh, foolow back ye :D

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Zara Mazlan said...

dari segmen yang sama
goodluck.. follow kamu hit me back kalau sudi

http://inspiritdays.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

syah fieyh Qaa said...

hai, dari segmen yang sama :) Follow awak. Mind follow back? Jujur ehh ? Hehe.

http://thismylifestorry.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back.html

AyuInsYiraH said...

ayu nombor 11 ...dtg utk blogwalking....dari segmen yang sama...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Mrs Ween NamyeoL said...

hai. datang dari segmen yang sama. done foll here :)

http://chodingreasy.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Syuhada Nasya said...

follow sini .. jgn lupa follow saya balik k hehe
http://nuramirul.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

Yaya StOry MorY said...

Done follow!
From the same segmen!

http://yayalurvelovitastory.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

nabilah ncg said...

Dari segmen sama ^^
Done Follow .

http://nabilahncg.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-adreena.html

Dayah Danisha said...

Dari segmen yang sama .Done follow ! Follow saya pulak.
http://dayahdanish.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Atiqah Nur NCG said...

dari segmen yg sama.done follow you !!

http://perhentianpeminatkorea.blogspot.com/2012/12/segmen-kami-team-follow-back-by-addreena.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...