Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Dengar Sini :D

Assalammualaikum w.b.t..


Hohoho ape yg kena dengar hah ni la nak habaq mai [erh namo den xD]. Rindu tak Mai lepas lame Mai tak hupdate ? xD wkwkwkw [perah santan sungguhkan :P]. Mai akan update blog sebaik saje blog Mai siap diedit. Tak tau bile siap so just tunggu and lihat. Kalau rindu tgk la entry lain :p huahua. Wassalam and to adik Alia safe journey dear to Langkawi [jelessss =..=]. BTW tgh banyak pulak odea time tak boleh post ni xD yang bakal direview Mai tu tunggu jap erh. Tunggu sampai blog ni habis diedit sebab kurang selesa rase nak post mase belum siap ^.^ Jangan miss-miss tau xD

Tak kait : Baru seminggu dekat u dah blaik rumah, auuw auwww manje nye Mai

9 comments:

butterfly said...

singgah sebentar


Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2013
& byk lg...
http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

cepat!!!!! tarikh tamat 10/12/2012 tingaal 2 hari je!!!!!

Nik Ainaa said...

jemput join segmen ina di blog. hadiah menarik menanti anda :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

Nizam Ijam said...

saya x dengar.. saya baca..hehee :)

saya dah update :)

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..buat-2 dengar je erh :D

Nik Ainaa said...

hai dear, jemput join segmen saya. ada hadiah yang menanti anda :D

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower.html

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

Jom join 1st GA nie : sayabudakgedixz.blogspot.com/2012/12/jom-join-1st-giveaway-fyda.html

Cikgu Ma said...

datang melawat ^_^

Yura said...

comel blog awak. Kite datang sini nak jemput awak join segmen saye. Hope sangat blog awak dapat join. Kat sini : http://nakahime.blogspot.com/2012/12/segmen-cari-follower-by-nakahime.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...