Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Cara Bergurau Dengan Caller Korang :D

Assalammualaikum w.b.t. sidang hadirin hadirat yg dirahmati Allah sekalian [hamboiiiii]

Wah tittle and pengenalan dah panjang berjela ye dok Mail [err Mail mane entah -.- Upin Ipin kot]. Okay nak bagi care korang boleh bergurau dengan caller ringtone korang erh bukan caller :D Bosan lah kan asal angkat je Hello, sape ni, nak cakap ngan sape, cik Bedah tengah angkat kain [kay motip]. So nak bagi different sikit kat korang supaya mendapat suatu pengalaman yang agak gramatis dan berjaya begitu xD huahua. So maaf banyak cakap erh tulis biase la suke mengarang tapi bukan novelis [maaf lagi sekali panjang]. Scroll bawah :D BTW maaf sepanjang kartun yg Mai lukis ni depa ditunjuk tak pegang fon sebab Mai xreti xD agaga

1. Ala-2 Customer Servis xD
.:: Mai pernah buat ni dekat Ibu Mai, ampun bu xD haha. Mase ibu call suare ceria giler cakap hello then Mai serious giler cakap hello, nak cakap dgn sape ? Terus ibu kate err nak cakap dengan ... :D huahua jahat giler and comel kan Mai [kay comel tu tabiat suke memuji xD]

Kau kena serius giler tahap cipon tauk !!


2. Ala-2 orang Cina, India or negara luar
.:: Ni tak pernah buat lg nnt nak cari mangse xD

Mamat skema yg nakal -.- btw tu je base cine yg Mai reti xD

3. Buat konon-2 Inbox Message xD
.:: Cara-2 korang boleh elak caller yg korang xsuke :D

Abg Centap vs Adik Contap [nampk xkesalahn nombor, maaf malas edit xD]

4. Bunyi caller ringtone
.:: Test suare kau mane tauk kan Ahmad Idham dengar then buat kau jadi penyanyi die xD [erh bukan die pengarah ke, erh bia la]

Aku tak paham bakpe ngan Budak Skema ni

.:: Hah tu je la yg Mai dapat kasi korang tengok and idea sebab xde idea dah nak bg ape. Kau tahu sampai membuang dalam jamban pun duk memikir nak bg ape lg erh idea xD huahua. So hah apo laih, komen lah xkan bace je xD agaga.

Tak kait : Comel giler tgk RM episode 122 xD cumilsssss [okay gedik je sebutan comel tu -.-]

14 comments:

Orkid Edyliyne said...

alahai macam2 je.. buat OE tergelak sengsorang je... ^^

melissa lissalalissa said...

HaHa.. bole try nehh nanti.. =D

iezayusof said...

lawak doe. hahah XD

Farra Izzaty said...

hahaha xD pandai lukis

Nur Amalina Maisarah said...

OE : hehe..bagus kalau dpt buat OE gelak :D
Melissa : Hah jgn lpe erh try xD
Iezayusof : :D hehe
Farra : agaga..habis buruk dh tu lukis.. xD

kopi pasta said...

RM122 yg cumel time part pakai baju org bulat tu kn? kn? kn? :)

Nur Amalina Maisarah said...

Nurul Iman : hehe.. ^.^
En.Kopi : hohoho..tau xpe xD comel giloss

Anis Farhana said...

Wakakakaka lawaknya XD

Nur Amalina Maisarah said...

hehe arigota gozaimassss xD

Diela Natasha said...

Lawak lahh :) hehe~

Nur Amalina Maisarah said...

Diela : hehe thankss :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...