Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Sekolah Nak mule dah :D

Assalammualaikum w.b.t..

Hah lg beberape hari je lagi nak mule sekolah dah :D Mesti ade yang mengeluh even dah cuti panjang giloos kan. Dah bine badan kat rumah exercise kat sekolah kayh xD So mulekan sekolah dengan semangat baru especially for adik-2 yg nak exam [wah tue dah Mai T^T]. Korang still sekolah and mase ni lah nak menonjol and belajar molek-2 tahu ! ^^ So all the best and chaiyokkk or fighting :D Ni doodle untuk adik-2 sekolah ye :D

  •  Ni budak sekolah menengah :D



  •  Ni budak sekolah rendah :D


Kay tu je and Wassalam semua :D

Tak kait : Tengok tak widget followers and plus tu dah kecik :D yeay thankss to satu blogger baik hati ni sudi tolong ^^

8 comments:

Adib As said...

woaaa woaaa woaaa ada nama tittew. Muahahahh. Nak ambikkk!

Kay said...

terima kasihh ~~ ^^

Kelana Cinta said...

Tahun depan form4 sudah.Tak sabar SPM lagi 2 tahun.. :3

Lissa LaLissa said...

waa~ comelnyaaaaaa.. hehe
Lissa x skola lagi.. wuu., huhu

alia syuhada said...

waaa ! Ada nama alia lah !!Terharunya kak Mai ! Thanks 2 :) Alia akan buat yang terbaik untuk SPM alia :'D Tenkiu2 . .

Nur Amalina Maisarah said...

Adib : haha..ambik-2 xD
Kay : sesame Kay ^^
Kelana Cinta : oo Kelana still sekolah :D all the best kayh ^^
Lissa : hehe..same la kite T^T
Alia : Sesame ^^ Hah smngt cmni la yg kite nak :D

Nurul Iman said...

knangan di zaman persekolahan adalah kenangan pling bez.!

Nur Amalina Maisarah said...

Iman : kan :D heee~rindu sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...