Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Love words by Countries Name

Assalammualaikum w.b.t..

Hamboi kau homputeh tajuk kite ahri ni. :D Mai nak bagi dekat readers tersayang semua short form untuk err matahir erh mata air which is your love winx - winx la xD Kalau nak bagi dekat crush pun boleh tapi dekat budak kecik yang belum habis pmr pun lagi kau ! jangan nak gatal-2 lagi tauuu, belajar dulu baru kau nak ade love winx - winx ni :D hehe. Hamboi sedepa muncung adik form 1 tu xD Betul adik cikebum cikebum jangan love-2 ni nanti hengkau menyesal [erh terlari dr landasan sikit]. Okay nak tahu tengok bawah :D



H.O.L.L.A.N.D. - Hope our love last and never dies 
I.T.A.L.Y. - I Trust and Love You 
L.I.B.Y.A. - Love is Beautiful, you also 
F.R.A.N.C.E. - Friendship remains and never can end 
C.H.I.N.A. - Come Here..I need affection 
B.U.R.M.A. - Between us, remember me always 
N.E.P.A.L. - Never ever part as lovers 
I.N.D.I.A. - I nearly died in adoration 
K.E.N.Y.A. - Keep everything nice, yet arousing 
C.A.N.A.D.A. - Cute and naughty action that develop into attraction 
K.O.R.E.A. - Keep optimistic regardless of every adversity 
E.G.Y.P.T. - Everything's great, you pretty thing ! 
M.A.N.I.L.A. - May all nights inspire love always 
P.E.R.U. - Phorget [forget] everyone..remeber us 
T.H.A.I.L.A.N.D. - Totally happy, always in love and never dies

Hoho, amcam ..Wah mak jemah terus bukak fon nak hantar dekat Abang Kassim xD Okay-2 merepek :p tu je hari ni and Wassalam..

Tak kait : Tengok budak makan berulamkan mentol lampu =..= tak paham betul aku, betul-2 or publisiti je

9 comments:

Adib As said...

lahaiii... bermadah cinta pula akak ni ;D

Nur Amalina Maisarah said...

Kay : hehe thanks and rajin komen ^^
Adib : eceh biase la :p i kan jiwang..agaga

eimuizduaf said...

Ayat semua best best :D . Hehehe . Suka semua skali ^^

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..kan :D ni pun kak Mai copy je ^^

Nurul Iman said...

dulu sy juz tahu HOLLAND, ITALY and FRANCE je. skrg, dah byk. huhu

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..boleh lah apply ape yg Iman bru tahu ni *angkat kening xD

~didiey~ said...

ada beberapa yg pernah kuar dlm novel ape ntah tajuknya..xigt..hehehe..jiwang2 gak ek ayat2 tu

Nur Amalina Maisarah said...

oh ade erh..xpernah bace pun..ni pun mmber bgtau :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...