Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

#2nd Review Blog Peneka Pantas

Assalammualaikum w.b.t..

Hehe, dah setel dah teka teki teka tekuk tadi erh ke semalam erh ada ku kesah lah kan. So dah dapat tangkap orang yang jawab dengan betul dan pantas kalah rabbit yang lumbe dengan incik kule-2 xD Kalau nak tahu Mai nak review due orang and salah sorang tu Kay lagi xD haha. Macam lawak pun ade tapi nak buat camne rezeki Kay and She's really fast and kalah rabbit td :D agaga. So tamau banyak merapu jom ke review and boleh korang terjah dieorang-2 ni ^^


  •   Orang yang pertama jawab betul opkos la Kay, ade yang awal tapi jawab tupai, sayang-3 [geleng kepala sampai pening xD]. Okay kena review lagi ni, hehe. Kay macam dah tahu name Kay, Kay lah kan. Haha, nak review ape erh. Blog Kay ni sebenarnye tema hitam putih tapi sebab line Mai lembab macam sipoot so dapat putih je xD haha. Tulisan kat blog Kay okay [erh], cursor pun xkecik macam semut, macam biase widget friend [hehe]. Header Kay cun kau anime die. Suke Mai tgk. And Kay suke join GA or segmen so kalau kau ade buat GA segmen tu kau pi la jemput ke tag Kay. Mesti die join :D hehe. Overall terbaiklah Kay ^.^ Keep it up

  •  Next is Eymasu pemilik blog ni [canggih-2 name yg Mai nak review ni xD]. Name betul Eymasu pun Mai xtau jugak terukkan. Blog Eymasu ni pasal die review cerite-2 Korea yg Eymasu suke tgk. Kalau kau suke cite Korea and tatau nak tgk ape kau pi la blog Eymasu :D Eymasu pun macam Kay rajin join GA and segmen and kau gi la promo kat die erh sebab die akan join punye. Pasal blog hurm header blog Eymasu tu kurang sesuai la, kena ejas sikit. Letak beberape artis je ke and tulisan. Kalau boleh kemaskan sidebar and buang yg xperlu. Warne blog cun and tulisan okay. Cursor pun comel :D Yang lain dah okay dah. Suke-2 sebab Mai pun layan korea ^^ Jangan marah erh ape yg Mai tulis pendapat je ni. Kalau xmau ubah pun xpe ^^ Btw korang Eymasu ade jual-2 felt craft, comel tau macam gmbar kat bawah and kalau nak tempah tekan SINI :D
comelkan..nak order klik yg kat atas tu

Hah tu je la kali ni. Insya-Allah kalau umur pnjang nnt Mai buat lg teka-2 ni harap ramai yg pantas erh :D hehe. Btw jawapan hari tu arnab :D Wassalam

Tak kait : hujan oh hujan lekas berhenti hujan oh hujan jangan turun lagi oh lama sudah ku nanti. lalala~

6 comments:

Kay said...

apa jadi kalau ta letak widget friend ? *sekadar bertanya*

Nur Amalina Maisarah said...

kak Mai dah jawab dekat entry Kay ^^

nuraini sukhor said...

Salam. Nice entry! Jom lah join segment!!

http://cik-rainbow.blogspot.com/2012/12/segmen-back-to-school-by-aen-hwaii.html

eymasu said...

hehe..thnk komen..(^_^)

Kay said...

terima kasihh ,,

Nur Amalina Maisarah said...

Nuraini : thankss
Eymasu n Kay : Same-2 ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...