Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Mai direview ^^

Assalammualaikum w.b..t..

Hoho, direview pun selokkan [loghat ape erh selok ni lupe dah =..=]. Okay ade due blogger yg review blog Mai sebab satu die propose [auwww bukan kawin xD] sape nak direwiew. Sorang lg coz Mai join segmen die :D Kau nak tahu tak ? alah nak tahu lah bace erh :D

1. Ni dari blogger yg Mai tak tahu pulak name tahu name blog je my dream xD kwang haja kan tak tahu name sebab xberkenalan lagi. Hai jom kenal awak ? xD Blog die comel sangat tapi kau jgn masuk mase lapar sebab banyak gambar sedap-2 kat header xD huahua. Die ade bg freebies, tuto, tips and many more. Erh orang review Mai, Mai pulak review balik. Agaga. Nak gi blog die KLIK SINI. [hehe tengs adik sudi review blog akak *akak sebut dedalam sikit]. alamak separuh je kepale kartun Mai xD


2. Review dr Didiey. Selalu jugak berborak tapi dekat komen lah. Die ade buat novel kau. Kau bace lah sebab best kau. Mai xsabar nak tunggu sambungan die. Didiey bile sambungan ni xD [hamboi kalah tauke kedai tauge]. Didiey baru edit blog sendiri and awesome semestinye :D Erh terreview lagi kompem lepas ni xde dah nak review Mai sebab Mai balas balik xD haha. Kemas blog, pueple kale :D Kay awesome dah tu ^^ KLIK SINI ke blog Didiey

.:: Tengss la korang sudi review blog Mai ni erh :D hehe. Wassalam.

4 comments:

~didiey~ said...

hehe...thanx jugak tuk teview ringkas tu..suka suka :D

psst~ nnt didiey sambung k..hehe..xda idea plak sbb dah lama tinggal :)

Nur Amalina Maisarah said...

hehe sesame ^.^
hoho pasal karya tu gurau je xD hehe but still waiting :D chaiyok-2

eimuizduaf said...

Tahniah tahniah :D

Nur Amalina Maisarah said...

hehe thankss eimuizduaf :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...