Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Siapa Peneka Pantas 2 ? Cepat !!!

Assalammualaikum w.b.t..

Hehe kembali lagi dengan peneka pantas..Hari tu dah review pemenang yang jawab dengan pantas and tepat. So kali ni sape pantas and tepat teka akan direview. Kali ni nak due orang lah boleh ^^. So harap ade yang menang. So scroll ke bawah :D

.
.
.
.
.
.


Cube teka ? haha senang je kan :D Okay teka la and bhaiii. Wasslaam.

Tak kait : Ayam goreng Mai yang Mai simpan semalam hilang T^T Sape curi, uwaaaa~

13 comments:

melissa lissalalissa said...

tupai..? haha hntam jea., >.<

Kay said...

bunny flopper ears . HAHAHA . suka pulak main game mcm ni :P

Kay said...

*floppy

typo =='

eymasu said...

arnab..hehe..comel..(^_^)

tieqa said...

boomerang ? ehhh memerang ? ehh ?! HAHAHA. Alahhh tak kisah lah haiwan apa janji tergoda dengan mata dia :O kcunnnnnnn xD

tieqa said...

Rabbit lah -.- Baru search xD tieqa, out ! LOL

Nur Amalina Maisarah said...

Haha..and again Kay cepat and tepat..
So Kay dapat lg review xD haha..
Dengan Eymasu pun dapat. so dah cukup..thanks yg mnjawab :D

nabila said...

arnab. Rasanya..

Najihah Najmy said...

Arnab kan! Jom join segmen nie
http://supersweetcola.blogspot.com/2012/12/quick-segment-why-we-love-blogging.html
Syarat dia mudah je :')

Nur Amalina Maisarah said...

Haziq : haha, haiwan la xkan manusia plak xD
Nieyxha : ehehhe cube next time ^^
Nabila n Najihah : betull but dah ade org dapat review ^^ btw tengs invite Najihah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...