Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Freebies : Cupcake comel ^.^

Assalammualaikum w.b.t..

Kali ni nak bagi cupcake comel [cisss perasan giloss comel xD]. Macam biase kalau nak ambik komen je ^^ Tak payah credit bagai erh :) Nak bagi katak ade budak geli, sape lah tu. Hahaha









Hah tu je..tu cupcake chubby xD Wassalam

Tak kait : habis je musim team M'sia main bola, Mai start benci balik bola. wkwkw

12 comments:

CikZaniff said...

nak amik 1 cupcakes..teringin plak nk mkn..huueee

Nur Amalina Maisarah said...

nak makan ? hehe pun boleh xD

melissa lissalalissa said...

seedappp nyaaaa., comel~ ^^

Nur Amalina Maisarah said...

Kay and melissa : tenkiuu both of you ^^

Adib As said...

Akak, saya dari Badan Freebies Cupcake (BFC) ingin merampas salah satu freebies yang telah dipamerkan secara haram di sini. Akakaka saya ambik satu yee jadi button back to top. Comellote ~ ikikikiki

Nur Amalina Maisarah said...

Adib ! haha terkejut kak Mai tau..ingat an betul dah BFC tu.agaga..ketar kepale :D okay jgn lupe ejas size erh

♕tashyra said...

akak,saya ambik dua erh? *tamak
cute sangatttt

Nur Amalina Maisarah said...

Tashyra : hehe..ambik je banyak-2 pun xpe ^^

Sherlyanna Angiela said...

saya ambil semuanya ya?? (saya lagi tamak)hehehe... ^^

Nur Amalina Maisarah said...

Sherlyanna : hehe..ambik-2..boleh je ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...