Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Cerita 1 : Kepala kena bola

Assalammualaikum w.b.t..

Hah nape pulak dengan kepala kena bola pun nak story moru ? hehe, korang wajib bace sebab Mai sertakan dgn kartun yg Mai lukis lg xD semangat kau sebab nak cari kelainan sikit dlm berstory moru dalam entry. Kalau Mai tulis nanti kau-2 bosan pulak sebab tak best la bosan. BTW amaran dr kerajaan kutu sedunia, gambar bershapekan gif so kalau internet dicuri encik shipot so korang agak rugi. Come again next times la erh xD [perasan bagus -..-]

****
Pada suatu hari yang indah, Mai tengah duduk di tepi padang bola
dengan hepi sekali...

comel giler kan Mai xD [nah baldi kelabu tahi badak]

Tengah syok-2 tengok org main bola jaring..

hah..bunyi lagu suspen gilerrrr


Nampak tak ketakbulatan bola tu, erh pedulikan kecomelan bola tu


jeng-3 agak-2 mesti kau dapat tekakan menda jadi =..=


Time tu muke still hepi lagi la xD btw kalau fenin ampun maaf zahir batin dr hujung
kening sampai ke hujung bulu lutut



Hah nampak tak peningannye dekat situ. Lepas kena bola tu bajet lagi macam okay
orang tanye cakap saya comel erh bukan-2 saya okay. Sampai je bilik air
terus berjoget erh bukan bukan menangis T^T haha xD agak cengeng Mai ni.
Budak laki tu mintak maaf kat cikgu bukan kat Mai, hampeh =..=

.:: Hah tu je la xD haha.. motif kan :p so nantikan cerita seterusnye ^.^ Sampai sini je la. Wassalam

Tak kait : Ade berfile-file lg cite yg belum publish. Tunggu siap sefull-fullnye kayh :D [sape care kan :p hehe]

9 comments:

Sheera Aya said...

comel betul doodle dia. :)

Btw jemput join GA aya. 10 prtama akan dibloglist selama setahun. 7 hadiah lain dari Mira Kawaii Shop. Aya baru publish tadi. :)

http://www.sheeraya.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya_24.html

Kniedaz said...

comel la doodle ^_^

Nur Amalina Maisarah said...

Aya : hehe thankss..Mai xjoin sgt dah GA or sgmen ni..sori erh.tengs invite ^^
Zizie : sakit giler T^T
Kniedaz : tenkiuuu ^^

Adib As said...

Waa dah maju laaa. Siap bergerak-gerak lagi ewwah

Nur Amalina Maisarah said...

Adib : haha, kite kena sntiase ke dpn..hachewah ayat Adib xD

Kay said...

saya care ! HAHA

Nur Amalina Maisarah said...

Nurul Iman : Saya ke comel xD wkwkw..tengsss
Kay : huwaaa~trimass-2..kesat hingus terharu :D hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...