Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen Saya Nak Kawan Baru By Hazirah

Assalammualaikum w.b.t. segale penghuni alam sekalian alam malam [kay-2 stop]

Hai hai hai u olszzz :D I nak join segmen for today by Hazirah u olszzz. Okay firstly I nak tanye kenape ber'i' ni, maaf mood giler sekejap ye ;D okay bawah ade banner u olszz boleh picit ke klik ke ape ke janji jangannnnnnn kennnnntut [pandaiiiii].

kasi besar sikit sama lu olang biar terseliuh mate lu olang tgk kay

Okay segala syarat dah pun ikut dan buat dan follow dan done [kay pengulangan di situ ye anak-2]. Due date baby akan melahirkan is 23 Disember ni ye so get ready la nak dapat baby baru xD haha. Hadiah pun ade :D Okay joinnnn xD

1. Tudung / shawl
2. Keychain
3. Novel
4. Topup RM10
5. Dress / kemeja
6. Contact lens
7. eyeliner

Tu je wassalam btw cer tgk bawah td Mai buat :D huahua, ape komen u olszz [mood gedik rinieeey]

amacam mengancam saraf bulu idung lu olang x ? agaga okay tau comel :p 

8 comments:

cweet pinky said...

selamat bersegmen , hadiah menarik , mesti sengit nih :D

cweet pinky said...

err , comel la , CP pown tak pandai bwt nih :D

ha , kaler peberet CP lak tuh , err , bg CP je lerr :D

Nur Amalina Maisarah said...

hihih..CP pun minat pink biru :D hehe, tengsss . CP nak meh dtg umah meh

nur hayati said...

join segmen yg sama..da follow sini..:)

http://norofficial.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kawan-baru-by-hazirah.html

Nor Salmi said...

selamat bersegmen..

#JemahAwesome said...

Segmen yang sama,done follow :) hit me back kay?
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kawan-baru-by-hazirah.html

cik sweety said...

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-saya-nak-kawan-baru-by-hazirah.html

done follow you. hit me back ya.. tenkiu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...