Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

'Giveaway : Harapan Saya.. '

Assalammualaikum w.b.t..

Join Ga ni sebab nak support plus dijemput..ngeh-2..Hah korang ramai lagi yg belum join. Jom join GA ni insya-Allah ade manfaat die :D [sejak balik ganu ni kurang mengarut dah dalam entry dok tau bakpe -.-].

kau picit lemah lembut je dekat banner atas ni erh :D

So GA ni kena cite pasal harapan yang kau kena cite and harapan Mai amatlah banyak. Ekeke. Mai harap sangat Mai akan jadi seorang hamba Allah yg sentiasa bersyukur, cinta Mai yg paling utama dekat pencipta kite, jadi anak yg solehah, nak sangat balas jase ibu n ayah and harapan Mai supaya Mai tak lupe diri if Mai berjaya kelak, insya-Allah. Mai harap sangat yang umat Islam akan bersatu untuk jatuhkan Yahudi and yang paling Mai harap orang kesayangan Mai and Mai sendiri dapat ganjaran syurga, insya-Allah. Mai harap lagi yang cinta Mai dekat sape-2 je lah tak lebih dari Allah and Rasulullah S.A.W.. ^^ Tu je harapan Mai, banyak lagi akceli [actually yg gedik xD].

Haidiah die tak ade tapi tuan blog nak letak peserta dalam bloglist die. Kalau ade seratus orang hah seratus orang lah die sumbat kot. hehe . kay tu je wassalam ^.^

Tak kait : Susah kalau jatuh cinta dengan kawan sebab bile dah putus persahabatan tu susah nak terbina dengan indah sekali lagi T^T

4 comments:

Simple Syara said...

thanks join!! harap-harap dpt memenuhi harapan satu hari nanti ...
jom blogwalking ngn peserta lain..
http://simplesyara.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-harapan-saya.html

Nur Amalina Maisarah said...

same-2 syara ^.^ amin-2 :D insya-Allah

Mimie Najib said...

Selamat bersegmen.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...