Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

200 Followers Mai :D

Assalammualaikum w.b.t..

Okay seperti yang dijanjikan oleh Cik Mai cute miut giler :p haha, Mai nak review blog follower Mai yang ke 200 yang lucky giler tu xD agaga [kay terperasan sekejap]. Kenape 200 kenape tak 100 ke ? Sebab mase 100 tu lupe nak buat and dah lupe sape so kepade follower ke 100 sila melapor ke pajabat daerah Negara xD wkwkw. Okay dah la mencarut, penat pulak so jum zoom in ^.^ v

Dia ialah Cik Ice Cream ~ :D Tgk header die kat bawah and kalau nak terus ke blog die picit-2 comel je erh gambar kat bawah :D


Hah blog cik ice cream ni [sambil seru name die buat Mai lapar giler sebab teringat ice kelimmm~ T.T] Wah bile kau picit gambar dengan header cute tu kau akan terpegun sebab blog die wane pink [aiyooo waa suke wane pink laa~]. Loading pun cepat so xde la kau tension sebab penat tunggu. Ade lagu tapi boleh pause [nasib baik :D] Story Moru yang Cik ice kelim er cream share pasal life die pun ade, pasal err nak tahu ? kena la bace ^.^ muahhh sikit bulu kening kau [kate cik tapir] xD. So korang pi la terjah ye btw to all my followers thankss sudi follow blog Mai yang xseberape and entah hape-hape ni xD Mule-2 dulu rase macam buat blog and update entry syok sendiri sekarang terase diriku begitu berharga xD wkwkw. erh tercakap pasal diri sendiri pulak :p Kay tu je pasal follower ke 200 ^.^ Wassalam :D

Tak kait : Mai kalau rase something tu lawak sangat and gelak bagai nak giler sampai rase macam nak nangis je T^T

7 comments:

Fendy said...

buat skali followe 199...tanpa 199 xde 200...hehe

ice cream said...

terima kasih sebab review cik icecream ye???i loikeee perkataan cabut bulu kening tu.. gedik2 manja kicap manis cap kipas udang..haha..jemput2 la terjah ye uoll...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

gak2 nnt kalu yg ke300 ade tak adiah=p

Nur Amalina Maisarah said...

Fendy : hehe, kalau buat yg 199 yg a98 nak pulak xD
Din : :D
Ice Cream : hamboi sampai masuk kicap xD ekeke..yup-2 pi la terjah cik ice kelim semua :D
Nor Shahfeza : haha, hamboi ~ tengok dulu guane :D

cweet pinky said...

witwit !! CP singgah sini , wah3 , blog review nampak , hhehe , CP gi terjah sane ek :D

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..thankss CP yg sweet ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...