Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Facebook Profile dari 2004 until 2012 -.-

Assalammualaikum w.b.t..

Facebook -.- huh [mengeluh berat sambil termenung mase depan]. Haishhh, bile dengar je facebook rase geram sangat sebab Mai boleh post and chat je dun know why tak boleh like and komen ! arghhhh stresssssss T.T . Dah berlanjutan selama 4 hari and kalau komen someone tu xtau pun ade orang like ke tak. Berantu betoiii Mark ni [cekik je lagi bagus kasi dekat wa bukan ah long wa cuma nak tolong]. Nak deactivate En.Fb tak boleh sebab kat situ Mai share segala entry blog Mai -.-. erh baru tersedar dah lari tajuk. agaga. Maaf, maaf, maaf :p So nak tunjuk kat kome-2 semua ni apekehal nye dengan pofile pesbuuuk ni dari 2004 sampai lerr 2012 [kawe orang pahang]. So checkidoouuttt la ye ^.^ . Peace [sambil tunjuk gigi yang digosok dengan ubat gigi cap colgate whitening white, hamboooiiiii].

2004
Tak glemeres pesbuuk time ni. Design cam toooik -.-
2005
Tak sure betoi-2 2005 ke tak al maklum la time tu zaman sugus
2006
Pun tak sure sebab mase tu meningkat jadi kanak-2 Red Bull xD
2007 or 2008
Ober kau pok cik tu pose [okay hak pose hak masing-2 -.-]
2009
Entah mamat mane aku sauk -.- haha
2010 and 2011
Mai rase time ni FB paling ohsemmm sebab ade banner, sekarang ? kau tgk bawah
2012 ?
Erh terpromote FB sendiri pulak :p tapi design tak awesome sebab tah pape -.-
Hah tu je Mai nak cerita pasai fb. Yang xde fb jangan buat dah xD ahaha. Jom lah kite buat twitter beramai-ramai. Lagi satu ronok, due ronok, beronok-ronok [Johan]. Weeee~ Tu je and masih dalam mood merajuk dengan En.Fb T.T . Rase nak protes dekat Mark tulis I hate facebook and so do you !!!!!! [letak tande seru banyak-2] .Wassalam.

Tak kait : Bangun pagi gosok gigi, cuci muka sebelum mandi, pakai baju minum kopi pergi sekolah suka hati [menyanyi , lalalala~]

5 comments:

LADY EMMA said...

yg 2009 tu best.. :)

Nur Amalina Maisarah said...

oo..cik emma suke yg tu erh :D Mai suke yg 2010 ^.^

Berkaskep said...

assalaamu 'alaykum, salam ukhuwah

D i n said...

smakin brubah dari dulu sampa skrg:)

Nur Amalina Maisarah said...

W'salam , salam ukhwah jugak ^^
Din : kann... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...