Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Jom layan Running Man

Assalammualaikum w.b.t.. ^.^

Annyong jual sayur [korea kau hari ni]. Wahhh nampak dah fan kpop tu terlompat-lompat macam kijang purple [ade ke -.-]. Ye Mai nak cakap pasal korea lah ni jangan lah excited macam pak cik seman sabit pokok kelape xD huahua. So nak borak pasal running man ^.^ yuhuuuu seronok la nak cerita rase macam kembali ke zaman sugus je [weee~]. sebelum Mai start mengarut pasal Running Man [RM] ni, Mai nak kenalkan dululah sape celeb yg slalu involve dalam RM ni :D So kite rolllllll vity [macam adik di 9 je].

siap ade name aku letak,wow fantastic bebeh

hah macam yg korang tgk Jae suk tu [grasshopper], die MC dlm tu and die sgt-2 talkative and die Korea National MC and die mmg habat and [brape byk and daaa~ xD]. Jong Kook pulak dipanggil sparta sebab die tough giler and hensem [hensem kot]. Tapi skrng orang lg suke panggil Jong Kook Tiger sebab die garang n kuat mcm Tigerrr [grrrrrrr] :D Kang Gary or Gellyyyy :D Die awesome, low profile punye orang and die Ex Monday Boyfriend pade Ji Hyo. Joong Ki dah lame out dari RM tapi nak letak je die sebab die flower boys yang comel ^.^ [cair bagai lilin mmbakar diri xD] . Haha pulak budak Paroro yang character die comel gilerrrr :D Die lawak perangai giler kau akan gelak tgk action die dalam tu. Then Gwang Soo yang tinggi giler [giraffe], slalu kena buli dgn orang except gelly-2. Die ni slalu nasib malang -.- tapi die pun awesome :D . Lepas tu Ji hyo satu-2 nye bunga cantik dalam RM. Die la Ace dalam RM. Hebat giler die bab-2 nak selesai mision. I adore her [die Ex-Monday Girlfriend Gelly-2]. Hah yg Lizzy tu sekejap je dalam RM tapi die pun canik gilerrr~ Kay tu je nak cerita pasal RM n nak korang tgk funny moment dalam RM. So yg belum layan RM pi la layan. Boleh download dekat Kshownow ke, or pandai lah cari xD kehkehkeh.

Agaga, lawak tak..time ni Monday couple still exist
Jae Suk buat  perform lepas dah satu round kena paksa lg xD
Giraffe yang slalu kena buli dgn Tiger. Yg nom 3 tu korang tau sndri la ape jd xD
paham x ? :D hehe..sweet gary and ji hyo
Kay tu je stakat ni nak story moru pasal RM hope ade yg xtgk lagi tgk la erh. Korang xkan bosan layan RM sebab die byk invite actor and actress korea yg awesome and best-2 :D woooowwww suke-2. Sekarang dah RM berape ntah sebab dah lame xtgk sebab xboleh download sebab Bband cap siput xbagi sebab [byk giler sebab xD]. Okay tu je u olszzz :D Penat membongkok depan Lappy Mapy ni taip menaip nak cite kat u olszz pasal RM. So layan tau nak komen pun boleh. Hah berseri-seri macam muke pengantin lame nak bersanding lagi korang, ni mesti nak mencari RM ni kan :D Copy dr kengkawan je baru la jimat [kedekut ala-2 Hagemaru :p] heee~ Wassalam :D

Tak kait : Dalam 1 million money drop ade soalan tanye antara CN Blue, After School,Miss A and 4 Minutes mane satu bukan kumpulan prempuan. Wahhh sambil lentikkan bulu kaki aku boleh jawab xD

12 comments:

Nur farahiza said...

wahh peminat korea ke ? hehhehe

alia syuhada said...

hehe , alia pun suka tengok RM , selalu tengok hari jumaat dekat HD , alia suka Jong Kook

Cakap Bisa said...

ha! may ada bulu kaki? haha!

yaya ade said...

best2. suka tgk juga. hehe.

Dunia Wilma said...

Wilma tak sempat lagi tengok running man nie...
Cousin ada download...
Tapi, belum berkesempatan nak minta dia transfer kat external disk Wilma...
Ada tengok sedutan sikit kat hp dia hari tu, meman lucu :-)

mia zara said...

Ehem2..halo kawe..huhu..kito pong suko raningggg meng..beh bohh..haha..

leakedknowledge said...

jae suk dgn HAHA feverat aku! dah tgk episode 117...xsabar nk mnunggu episode 118...weeeee...external ak ada dr ep 1 hihi..diaorg mmg daebak!

Aety TIMsy said...

peminat RM jugakk! hehee~ suke tgk monday couple. tp rindu lakk kat titanic couple. hihii

Nur Amalina Maisarah said...

Farahiza : erhh haruslah minat korea..korea deabak :D
Alia : heee~jong kook kuat gilerr kan :D
C.Bisa : shhh jgn kuat-2 xD
yaya n Mia : yess geng ! hi 5 :D
Wilma : wah tgk cepat-2 nak-2 mase terluang tau wilma ^^ best gilerr
Kopi : weee,aku minat gary..die cool gilerrr,untunglah dah tgk smpai situ T.T
Aety : same :D tp dieorng dah xde pape . sedih-2..hehe

kinara kinatara said...

kina pom suka layan running man..adict taw..huhu:)

Nur Amalina Maisarah said...

heee, ramainye fans RM :D Mai pun addict sgt..just buat mase ni xboleh tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...