Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

UNFAIR !!

Assalammualaikum w.b.t..

Ini tidak adil tidak adil baginya~ Tak adil !!! Wah marah betul xD haha bukan ape sebabkan bile fikir balik kenape mesti orang review followers die yg ke seratus, due ratus, yang ke- 666, unfairkan ? Yang lain pun follow jugak. So Mai pun pernah review yg ke 200 so nak bagi fair sikit dekat semua every month Mai akan pilih satu blog untuk Mai review :D nanti Mai akan bgtau kau-2 orang kalau blog korang Mai pilih :D Ecewah bajet je kan macam ade yang kesah xD Kay tu je sebenarnye xD agaga, so start bulan 12 nanti la Mai buat ^.^ Blog pilihan December 2012, sape agaknye =..=

Kay motif sangat kan letak gambaq ni =..=

Tak kait : crush mean hancur tp crush saya due-2 hancurkan dan bina balik then hancurkan balik, die giler kot xD

6 comments:

zazuen™ said...

ala... satu blog je ke satu bulan?

Nur Amalina Maisarah said...

haha..habis nak berape betul :D okay la at least 2 la Mai review ^.^

Cik Nevarno said...

hope terpilih ehehhee

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..insya-Allah..disebabkan Zazuen and Cik nevarno komen dlu so Mai pilih korang due la nak direviewkan nest month :D

zazuen™ said...

seriously? hahaa tenkiu:)

Nur Amalina Maisarah said...

hee~ sesame :D no prob la..later Mai post kay ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...