Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"Segmen Follow Sampai Pengsan"

Assalammualaikum w.b.t..

Join segmen ni tau :D as support tuan blog and dijemput even bukan dr Tuan Blog :D xtau sape yg baik hati tolong tuan blog ke memang tuan blog sendiri ke erhhhh okay-2 maaf merepek :p Yang nak mengejoinkan diri ke segmen ni kau boleh la tekan banner tu [comel banner ni tapi owner die takut kena kutuk :D seriously lawa la].


So syarat simple mimple je so ade la Mai join yang kena follow sane follow sini klik sane klik sini tonggeng sane kentut sane Mai susah sikit nak join xD [erh terlebih sudah].

Nama manja : Memey xD [kawan-2 Mai panggil, bunyi gedik je kan]
D.O.B : 7 March 199? [huahua, nak dekat dah kan bulan 3, Mai nak wish dr sesorang tauwwwk]
Asal : Pahang :D

Followers sekarang ade 219 [nom bilek Mai mase part two :D misssssss giler]

Kay tu je lah segmen beliau ni so ape lagi pi la tengok blog die takkan tengok je, joinn la utk support die nnt die boleh support segmen korang pulak ^.^

Tak kait : Kesian gilerrr tgk penduduk dekat Gaza T^T doaku bersamamu

7 comments:

Cakap Bisa said...

selamat bersegmen.. hehe

Nur Amalina Maisarah said...

trimas-2 :D bangger sekejap [erh xD]

pr!ncEsS1405 said...

Thanks sebab sudi join segmen ni,,dah pernah follow sebelum ni..pape pun, salam perkenalan ! :)

☺털이 소유❤ said...

hye.. salam perkenalan.. datang dari segmen yang sama.. done follow you.. follow me http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html.. wa.. cantik la blog ni..

irwan alessa said...

wan follow sini dari segmen yang sama, singgah la blog wan dan follow balik tau??

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan_21.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)
http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

follow back ye :)

rafflesia said...

Salam dan Hai Mai

datang dari segmen yang sama. jom ke blog saya :)

http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...