Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Happy Birthday Bestieee :D

Assalammualaikum w.b.t..

Huhuuuuiii wah Mai memang sangat xde mood sekarang ni sebab entah -.- broadband tak bayar lagi so line slow so stresssss >.< erh terlari tajuk pulak.. Nak tahu birthday sape ? tengok gambar cute kat bawah xD agaga

Hah ni untuk bestie Mai , Amalina Barudin [sori salah eja name xD]

Hohoho, dari kenal die sampai lah sekarang ade masalah nak eja name ayah die :p sorry ye :D Btw perkenalkan bestie Mai yang Mai pernah story moru dalam entry tittle S-A-H-A-B-A-Tm[err jgn klik sini kalau nak bace tengok kat past story Mai tu erh sebab Mai xletak link xD malas kau]. Okay name penuh die Nor Amalina Binti Barudin [again sori salah eja]. Die same umur ngan Mai opkosss and Mai nampak lagi mude dr die xD [kay tak kait, agaga, wah marah cik kak Mina kite xD]. Mina ni seorang anak yatim sebab die kehilangan ayah die mase die form 5, mase tu dah nak dekat SPM sgt. Kesian sangat die, tapi alhamdulillah die tu sangat tabah and kuat. Be strong dear ^,^ Mina ni pandai sangat. Result SPM gempak, result dekat u pun gempak [waaaa~ kagummmm]. Die ni gilerr peramah sampai ade je orang salah paham dengan die, kesian die. Banyak benda menimpa kau kan Mina tapi macam biase die tabah and kuat hadapinye. Sayang dekat Mina sebab dah lame kenal die since darjah 4 and jd kawan baik mase form 2 hehe sebab mase yg sebelum-2 ni kurang terdedah nak kenal xD agaga..So ni jee lah serba sedikit pasal mok cik Mina ni :D btw die dah taken by....teeetttttt xD

"Dear Mina [chewahhh~], sorry la kebelakangan ni aku balas msg kau nak tak nak je sebab seriously aku memang xde mood sangat-2. Depression kot xD Pasal masalah kau tu seriously jugak aku mmg xdapat tolong sebab errrr less experiment errrrhhh experience :p agaga, so dear bestie I lap u like the moon and the strawww xD ahaha, bhaiiii-2 Mina"

Tak kait : gilerrr bad mood minggu ni adakah diriku bakal terima ABC ? xD

4 comments:

i'm ur lover's said...

thanks sygss!!! *jejoget* terharu aku sb kau wat entry psal aku.. *kesat air mta* kau sgt memahami aku.. ble aku da problem kau sggop dgr problem aku. thanks sgt3.. syg kau sgt3..ketat2,mampat2 smpai tersumbat. hahaha:D taken?er.. ._. hahaha. pandai? er,. x.. nasib aku je. :) lastly, aku hrap pershbtan kite smpai ble2 tau.. <3 u na! #uhhibukafillah

Nur Amalina Maisarah said...

@i'm ur lover's : heee~same-2 biaselah aku kan sweet gitu xD insya-Allah dgn izin-Nya kite kekal kawan smpai bile-2 ^.^ btw slmt pngntin baru xD

Fendy said...

selamat hari lahir jua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...