Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Jom main Gameee!!! ^_^

Assalammualaikum w.b.t..

Erghhhh [geliat, lenguh belakang badan] . Wee~ baru ade idea nak update entry ape kalau tak kerja cik Peah erh I mean cik Mai join segmen dgn GA je :p haha. Wahhh, nampak dah gamer-2 tengah melompat-lompat ala-2 Didie alias menang anugerah Oscar je. Hepi lettew [trend -.-]. alah game yang Mai nak share dgn korang ni bukan yg extreme sangat cume game untuk budak-2 je byk :p Mai kan kanak-2 ribena yang baru balik dr ladang anggur [sambil garu bijik mate n keluarkan untuk di lap,eewww xD ]. So takmau banyak cakap jom dengar celoteh Mak cik Mai comey ni pasal game yang Mai main ^.^ haha

1.Moto GP
.:: Hamboi tersembur air liur kau kat laptop ni. Excited erh dgr moto GP. -.- <--- muke yg xminat game. Hehe, korang try la main sumpah best plus release tension :D Moto GP ni kena pakai joystick kalau nak main. 'Kau cakap Mai macam kau ade je chopstik tu[adik Mai kate chopstik xD]'. alah lek lu Mai bakal beli la nnt semate-mate nak main game moto ni xD haha Best wa cakap sama lu. Ade ke benda yang wa rekomen kat lu xbest ? [wah agak angkuh kat situ xD] Tapiiii stopppppp!!!!!! Yang ni bukan untuk kanak-2 ribena ni untuk kanak-2 sugus :D haha. So ni Mai nak bg contoh gambar game tu bagi korang terliurrr meleleh tgk.

woi,woi,woi air liur tu kesat dulu :p
2.Total Overdose
.:: Bukan overdose sebab dadah erh kang ade ingat main game dadah pulak :p haha. Game ni pun awesome ala-2 counter strike and GTA. Tapi Mai layan yang ni sebab errr ade dalam laptop [senang jawapan kau Mai] hehe. Game ni tembak-2 buat mission. Picuuu,picuuu [bunyi tembakan] .Best jugak tapi belum habis main lagi. Tak reti sangat lah nak main -.- Baru sampai kawan die Pico si lembik yg asyik mati je kerja [dah Mai xlepas-lepas] haha. so tamau cerite lebih kite kasi lu olang tengok itu gambar okay :D

Gempak giler wa cakap sama lu kentang KFC
3.Angry Bird
.:: alah gembile wa nengok kanak-2 sugus ni. Seronok die wa cakap pasal angly baberd [Eri adik Mai cakap macam ni]. Game ni pernah kena banned sekejap sebab didakwa menghina Islam. Pernah dgr tak ? hehe. Tapi game ni bersih actually [bersih sangat *tgn ke bahu mate ke bwah] . Best sgt game ni sebab bulung-2 dalam tu jerit-2 comel je. Rase nak goreng masak KFC je xD haha. Ade hitam, putih, biru, kuning and merah ^.^ Erh hijau pun ade tapi cik Bi la :D haha. Budak-2 kan game ni, macam Mai ni -.- Kau kena jentik bulung-2 tu bagi langgar benteng pertahanan cik Bi tu [dah mcm bola dah] and die akan kebaboooooommmm [awesome :D]

cik bulung menjerit [weyh mane telur aku] cik bi : gbrrrr [bunyi cik bi]
4.Fruit ninja
.:: Wachaaa!!!! [wah ninja warrior dah dtg] . Hah ni game Jepun mari [kay tipu actually xtau pun asal mane] . Game ni korang kena potong itu potong buah daa~ Macam-2 ade. Kalau buah real dah boleh bukak kedai jual buah-buahan macam Bachelor Vegetable Shop dah [cerita korea,yaaa wa layan korea jugak maa~ itu pasal jiwang]. cool weyh game ni, kau akan rase macam kau menyelami dunia mak cik jual buah memotong buah la xkan potong line pulak xD Nak rasai kehebatan mnjadi pemotong buah? apelagi yang anda tunggu jom la join game ini [promoter]

wa edit kasi kesan lebih sikit :D cool kan, nak main lettew
5.Super Cow
.:: Wah selamat hari raye [erh silap entry sebab cik moo ni la]. Hah ni game lembu jadi hero kau jangan main-2. Jangan ingat depa reti meragut je, depa pun hero hang tau dok. Cik moo ni die jadi hero selamatkan kawan-2 die yang kena tangkap dgn Dr.Evil [entah ape name org jahat ni] . So kire adventure land lah ni. Hamboi adventure land xD Sekali korang dah main korang akan slurrpppp ketagih just like me :p 'Aku tak ketagih pun',kate cik Peah. Alah Peah kau bukan kanak-2 sugus macam Mai. So drpd korang duk layan Mai yg makin merepek ni tengok gambaq cik moo kite yg jd hero ni ^.^ moooooooooo [lembu-2 sedunia bersorak]

Ni super cow bukan super power air pemberi tenaga tu erh xD
6.Plant vs Zombie
.:: Wahhhh [mate bersinar macam kucing comel]. Best game ni kate budak sugus. Poyolah game ni macam kanak-2 sugus kata budak red bull. So keputusan di tangan korang untuk menentukan siapa yang betul [hak mengundi hak korang,erh terpolitik pulak]. Hah game ni best sgt and guest what, Mai dah habisss!!! [bangga kalah budak tadika menang anugerah kuak kupu-2]. Wah syok maa main game ni. Rase macam nak main, nak main, dan main :D Kau gelak ke Mai sebab main game ni ?Takpe-2 kite tengok game lepas ni erh.Tengok lu olang gelak keluar air hingus lagi ke tak.ketagih kau tp game ni dah hilang disedut laptop mase jam dulu T.T [menangis sambil nyanyi lagu itik tok wi] . Jum kite roll vity -.-

wah kuat pertahanan tu,syok-3
7.The House of The Dead!
.:: uuuuuu~dengar tittle pun dah seram kan. Mase nak upload gambar ni pun Mai buat-2 xnmpak je gmbar tu sebab sepanjang main game ni xsah kalau xjerit macam Fasha Sandha kena bulu kening . Seram sumpah cakap. Kau kena bunuh zombie tu sebelum die cakar-2 badan korang and makan otaaakkkk~ Haha, erh kanak-2 red bull kat belakang dah menangis slow-2 macam panda dah Mai tgk. Takut lettew :p haha. So pernah main tak? Tak pernah ? Rugi-2. Pi cari untuk download nuh :D So pi la tgk gmbar, scroll pelan-2 ye. Nak lebih lanjut tntang gmbaran game-2 kat atas ni boleh la merujuk Mr.Google I okay. Sayang die longgar-2 :D

uitss jangan pandang muke zombie nnt mimpi >.<
Wah taip laju-2 supaya muke zombie tu ke atas and Mai xnmpak sebab takut tgk muke die ~ Eiiii dah habis dah Mai story mory storu moru dekat korang pasal game ni. alamak gmbar tu dah habis loading and Mai dah nmpak T.T seram...So harap korang terhibur dgn entry Mai kali ini. akhir kata maaf kalau terkasar bahasa and ade tertyposs :p mcm xbiase korang ni , ala comel-2. Okay stopp. Penatkan bace so jumpe next entry insya-allah kalau dipanjangkan umur ^.^ wassalam

Tak kait : entry habis ditulis tepat jam 2.29 pagi sebab mase ni baru ade idea nak menulis :p huahua, komen kalau nak komen, senyum kalau nak senyum tapi jangannnnnnn tidur [merepek -.-]

11 comments:

Nurul Farahizzati said...

lamanya tak main game.. bila nak datang mood nak main game ni.. bila dah nak final kot.. muehehe..

Nur Amalina Maisarah said...

hihihi, study dulu nnt baru main puas-2 :D

Nadieya said...

hye kawan
seronok main game??

silakan join giveaway!!
suda tertag nama kamu! :P

yang lain pun bole join.

salam kenalan

disini>> http://lipaslaut.blogspot.com/2012/11/eca-year-end-giveaway-2.html

Anisa Anuar said...

mostly semua saya main...cuma ada 2 game kot tak main...rindu pulak nk main

Nur Amalina Maisarah said...

Best gilerr kan main game :D game yg mane xmain ? best-3 :D

Nurulee said...

Ee tgh main game Home sweet Home sekrg ni =D hehe.

Nur Amalina Maisarah said...

heee~seronok die dapat balik rumah.main game puas-2 okay :D

AzrahAzman said...

sudah follow awak #94..
suke maen plants vs zombie :)

Nur Amalina Maisarah said...

thankss follow :D
plant vs zombie best kan ^.^

Khalilah MNor said...

Baru kenal game angry bird seminggu ni.. Tu pun kebetulan ade dlm phone... ;)

Nur Amalina Maisarah said...

baru kenal..alamak amacam baru kenal..takpe-2 jnji tau angry bird :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...