Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Blog Awesome :D

Assalammualaikum w.b.t..

Woww tgk tajuk blog awesome tp bukan blog Mai la xD kikiki, jauh tersimpang dr blog awesome. Hah btw ni Mai nak tunjuk blog-2 yang xjemu Mai nak bace and really fun, setiap orang ade pilihan masing-2 kan so ni pilihan Mai ^.^ [hari ni xmau cakap banyak -.-]

1. Zack Zukhairi


.:: Nilah antara blog pilihan Mai. Bukan nak promote sebab xpayah promote memang dah famous ^.^ hohoho. Tuan blog ni mcm yg kat atas Zack Zukhairi. Blog die best, lawak, sempoi and cool. Mai mule kenal blog ni dari member twin :D Dieorang lah dok story moru pasal blog ni so Mai pun nak try la bace and dah tertarik hati erh dengan blog bukan tuan die xD haha. Blog die serba hitam and simple je and kau kan kalau nak tengok picit je gmbar tu dgn cik tikus korang ye ^^ [blog lain begitu juge ye]. Entry terbaik die yg Mai suke pasal Vitagen, kisah die and kawan baik die [sedih T^T]

2. Faiz Tapit


.:: Tapit? mesti dgr macam pelikkan.. haha, blog die pun pelik [selambe je]. Actually cool jugak blog ni and serba hitam jugak. Kau tengok header die saje dah rase mcm mesti blog ni best kalau kau tgk content die lagi haru, haha. Blog ni korang memang patut layan sebab macam-2 cerita lawak and boleh buat korang gelak sepanjang hari tanpa ade rase bad mood [wahhhh]. Entry paling suke part die cakap pijak cik bi pun cik bi nangis slow-2, yg tu best. And Mai kenalkan blog ni dekat semua sedare mare [kay tu tipu], haha. Pi picit gmbar tu kalau nak pi blog die okay :D

3. The other Khairul


.:: Blog ni mesti ramai dah familiar kan. Kau bace je description dekat bawah name blog die tu hah mule-2 takkan paham tapi bile kau dah bace blog die kau paham nape die cakap macam tu dekat header die btw blog die pun serba hitam [kena blog serba hitam kot baru cool :p]. Dalam entry die, Mr.K ni suke kutuk perempuan and ramai perempuan geram tapi still follow every entry die. Korang susah nak tengok muke die sebab memang die hide habis and sampai satu mase Mai n bestie Mai siasat gmbar die xD huahua. Nak tau muke die cmne ? Mane boleh bgtau, siasat sendiri laaaa~ekekeke. Entry die yg best pasal ape erh. Lupe dah sebab dah lame xlayan blog die. Sangat obses tunggu new entry dari die mase form 5 kot. So picit la gmbar tu erh macam biase :D

4.Ben Ashaari


Hah yg ni kompem blogger-2 kenal sangat dengan Ben Ashaari. Err sebenarnye die mmg pemes tapi Mai baru tau bile join blogger world ni [hahchewahhh]. So kurang tau content die sebab belum layan sepenuhnye xD Yang berani cakap die ade anak and anak die comel :D weee~ And yg teramat pasti Ben Ashaari ni banyak masuk bloglist orang [awesome :D] and die pernah masuk paper [Mai tgk dalam blog die ^^]. Kay tu je dapat bagitau, nak tau lebih layang la blog die yee~ [followers die 25k 'o']

5. Eijat Abdullah


.:: Mai follow blog die [motif sangat]. Korang mesti ramai jugak yg kenal die terutama yang ade twitter sebab die antara Tweetpemes dekat twitter. Tweet-2 die awesome giler sebab die macam kenal je perempuan macam mane and die jugak ade hater [biaselah tu kan]. Mai start layang blog die mase bace entry die pasal kenape die and ex die putus [sedih tapi Mai xnangis la]. Ramai yg kate entry tu sedih so korang nak tau lebih lanjut pasal eijat abdullah ni klik la gambar tu ^^

6. Penpatah


.:: Ni pulak blog yg macam-2 info ade. Kau nak ape kau cari je. Macam-2 la sampai kau akan rase nak muntah sebab banyak giler info yg kau nak bace xD haha. Blog ni macam blog eijat white colour. Semua blog yg Mai list ni semua nye simple putih hitam and merah. Kau tengok blog Mai colourful -.- Owner blog ni xdapat dikesan xD haha so nak tau lebih pasal blog ni macam biase la aci you tekan pensel picit  tu okay ^.^

=Okay tu aje nak story moru pasal blog awesome, maybe next time akan ade blog awesome II and maybe blog korang yang menjadi pilihan Mai [chewahh macam calon je,joget zapin]. so layan la bebelan dieorang tu and selamat membace ^.^

Tak kait : Hari kurang merepek and membebel macam biase [mood lawak xde -.-]

9 comments:

kinara kinatara said...

semua blogger nyh semua osem2 blaka:)

Aqiem ziey said...

nice blog =)

http://nurulezeanee.blogspot.com

MaMa Rey said...

blog ben ashaari tu mmg fames ramai followersny

steffany daph said...

(: mereka ada isi kandugnan blog yang menarik. so, mesti ramai yang tertarik and algi satu sangat santai (: best juga baca2.

pertama kali jejak kaki di sini.

Nur Amalina Maisarah said...

Aqiem ziey : hehe, blog dieorang sgt best n cool
Mama Ren : tu la pasal.msuk blog world ni [chewahhh] bru tahu pasal ben ashaari
steffany : kan :D btw trimass sudi jenguk ^^

shiyda said...

suka blog no 1 tu ! hee :D

Nur Amalina Maisarah said...

hihih, kan :D blog zack zukhairi mmg awesome :D

leakedknowledge said...

ooohh...ok ada yg pernah aku terjah. dan ada yg blom. tp to be honest, ak tak follow pn blog ben tu..xtau knp..bhahaha..apapon masing2 ada dia punya identiti cara tersendiri utk berkongsi

Nur Amalina Maisarah said...

ekeke..kau same la dgn aku..aku pun bukan follow dieorang..aku follow eijat je :p huahua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...