Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

" Jom! Join Segment Bloglist By Ima Azwan "

Assalammualaikum w.b.t..

Huhuhu, pagi-2 erh actually tak pagi sangat la nak ke tgh hari :p join segmen orang sebab dijemput oleh owner blog so Mai dengan ringan hati limpa pancreas akan join ^.^ wuaaaa :D So kau - kau yang nak join tu sila la picit dengan jari-2 comel Mai ni erh jari comel kau tu :D

Uwoooow dauble wooow [tgk xcite gedik ni xD]
So pemenang akan jadi bloglist Ima even die akan pilih top referer [harapan, harapan menjadi layu~] xD. Okay Mai nak blog Mai dimasukkan dalam bloglist Ima sebab err blog Mai awesome ? [uwahh puji diri xditerime, reject-3 !!] Okay sebab lain sebab first direject Jemah, sebab Mai nak mempromotekan lagi blog Mai, dapat ramai readers lagi, mane tau melalui bloglist Ima ramai orang kenal Mai yang xpemes ni [double what xD okay gedik :p]. Kay tu je ^.^ Jom join anak-2, btw jom join GA kawan Mai --> SINI [comel tau banner die :D]

4 comments:

hananhadila said...

hanan join melalui belog nii tau ;) smoga dapat jadik top refferal

Nur Amalina Maisarah said...

olrite :D hanan pun tauu ^^ tengss

kinara kinatara said...

wah...selamat bersegmen..:)

Nur Amalina Maisarah said...

okay tengss..selamat bersegmen gak Kina ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...