Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Malu .....

Assalammualaikum w.b.t..

Hamboi tajuk malu xD auww-3 macam pengantin je den rase malu-malu gini [joget-2 sambil dengar lagu kawin] . Erh lupe kate malukan tapi joget-2 pulak. Hah tajuk malu ni bukan ape nak cakap Mai dah jadi malu nak follow orang and nak mintak orang tu follow balik >.< maluuuu~ haha, kalau mase mule-2 rase biase je tp nape pulak malu. Adoi, okay-2 akan cube atasi nye \ (^.^) / huahua [giler pendek entry kali ni tapi sokay janji update :p]

Alah comelnye kalau Mai buat cmni xD agaga

Akhir kate let's pray for GAZA. Semoga Allah melindungi mereka dari Israel laknatullah tu. I'm with u Gaza (^.^) / yess fighting [erh tetibe korea plak xD]

4 comments:

leakedknowledge said...

la, ingatkan malu apa td upernya..LOL

konsepnya simple. klu kita ikhlas, org pon akan ikhlas dgn kita :)

oh ya, letak la widget google friend connect tu kt atas, mudah cket org nk tgk n follow :)

Nur Amalina Maisarah said...

hohoho, suspen je kan xD
okay cik kopi dah buat kat atas dah mcm ur advise ^.^ tenkiuu ya

Cakap Bisa said...

masih manusia la kalau ada malu ba.. tapi kena bertempat la kan2..

Nur Amalina Maisarah said...

hoho..alhamdulillah manusia lagi :D malu bertempat lah ni, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...