Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Awesome Wedding Cake

Assalammualaikum w.b.t. kawan-2 ^.^ v [lambai-2 sambil kenyit]

wow, tittle in engelishhhhh tuu [wow terkedu dan terpana untuk 0.2 saat]. Hehe tittle je in engelishh tapi content still in malay plus ade sikit engelishh [baru balik Paris lah katekan, puihhh :p]. Okay dalam entry kali ni malas nak cakap banyak sebab otak tengah proses nak pikir untuk satu entry ni so bagi gambar je la explain segala-2 nye. Hope korang terhibur [macam nak buat show je xD]. Wah excited tengok Dik Jemah sebut pasal wedding, guling-2 macam panda tengah mengawan xD ekeke, kay scroll ke bawah ^.^

Berpinar mate tetamu tgk wane wani di aidilfitri, eh ?
Sebelum potong kasi tidur dulu :D
Wah unik giler, lepas kawin bawak terus case ni -.-
Comellllll :D sayang nak makan. Simpan muzium je
wah kek ski ke hape ni.awesome
Alolo, tomeynye. For polka dot lover :D
Kek kanak-2 sugus -.-
Sangat awesome kan :D cool giler
Wah elegant giler kot. *.* [bersinar]

dah macam rumah dah
 So ni cake pilihan Mai, mase kawin nak macam ni xD agagaga [kite gurau la]. Kesian suami kite [mood gedik lepas tgk Hang Tuah] xD

Wow tak makan den kek ni :D
So that's it :D Cantik tak? Awesome tak ? awesome kan mestilah Mai pilih yg awesome je sebab Mai kan awesome [eh? masuk troli tolak sendiri ? xD] agaga. So ni je lah kali ni. Wassalam u olssszzz.

Tak kait : Cicak-cicak kat rumah ialah cicakman sebab suke buat aksi terjun dari atas [terkejut mak jemah tau, nasib tak melatah -.-]

13 comments:

yaya ade said...

wahh rasa syg maw potong kalau ada kek cute2 mcm tuuu :D

Nur farahiza said...

omg !! tersangat laa lawa and cantik !!!

Nur Amalina Maisarah said...

Yaya Ade : kan...sayang giler..tu pasal simpan muzium je :p haha
Fariza : lawa kan ? :D

AFINA said...

kalau buat birthday cake , amacam ? mesti ramai orang jeles . kekekekekeke . =)

Nur Amalina Maisarah said...

wow..mmg fantastic bebeh lah kalau buat bday cake xD

Dunia Wilma said...

Smartnya :-)
Cantik...

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..smart kan..berangan tak nak wedding cake cenggini :D hehe

Nizam Ijam said...

cantik2 kek nyer.... agak2 mcm mana rasanya :)

saya dah update.. jom check

leakedknowledge said...

yang bantal tu fuyoooo mantap gilerr dia punya skill deco tu..pehh pehh syg nk mkn =.=

Eiqa Almond said...

Untung laa Mai baru balik dari Paris, ahha :P

Nur Amalina Maisarah said...

Nizam : hah tu la pasal cntik rase xsmestinye sedap ye dok ^^
Kopi : haha, sayang la sgt kan :D
Eiqa : ehemmm, sebulan bercuti dekat Paris xD agagaga

Ayuni Yusop said...

Banyaknya kek yang comel-comel. Macam sayang je nak makan.

Nur Amalina Maisarah said...

jangan lah macam sayang..sayang je la terus xD agaga.. sayang kan nak makan..kite buat pameran je la kalau orang dtg xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...