Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen "Cubit-cubit Manja"

Assalammualaikum w.b.t , jawab jgn xjawab :D

L.A.S.T


.::First time Mai join segmen-2 yg blogger-2 anjur kan . Entah kenape terpanggil mungkin diseru-2 oleh tuan blog xD huahua . Btw nmpk interesting and seronok [bukan same je ke .

.::Saje join segmen ni sebab nak try masuk segmen yang dianjurkan and mungkin dapat kenal lagi ramai blogger-2 dalam Malaysia. Mane tahu boleh tukar-2 tips pasal blog :D

.::So pade blogger-2 yang tertarik nak join moh lah kite join segmen tuan blog ni sebab menarik tau..Jom-2 serbu ramai-2 ^^

btw wassalam

Tak kait : Tengah layan kabhi kushi kabhi gham entah yg keberape kali -.- addicted

9 comments:

Leeza said...

Blog baru ni....hehe, x pa belajar pelan2. Nanti ada masa pasangla iklan. sambil menyelam kita minum air.

Anyway Lezza dah cubit2 button follow tu. thanks sebab sudi join =)

Nur Amalina Maisarah said...

hehehe...mmg baru lagi :) thanks sis leeza ^^

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha...
Kunjungan balas dari segmen yang sama...
Jadi follower no. 19...

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja/

Haruno Hana 하나 said...

follow dr segmen yg sama:)

http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

Girang Arirang said...

dr segmen ni http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

btw jom join my 1st GA :)
http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen "Cubit-cubit Manja"

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

cweet pinky said...

singgah sini dari segmen yang same :D

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja.html

cweet pinky said...

kunjungan balas dari CP, CP pown dah lame folow sini , mgkin dari segmen jgk kowt :)

Leeza said...

jengok sini.....ada pengumuman =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja-tamat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...