Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Mai nak bagi petua ni

Assalammualaikum w.b.t..

Hai rajin pulak mengupdate blog even Mai sendiri syok sendiri bace xD huahua . Al-maklum la penganggur sementara nak tgu cuti bukak [tgn ke bahu mate ke bawah] . Hah erh petua, petue benda I nak kasi u olsss ni pasal S-E-D-U...Reti xeja?reti pandai adik-2. Big clap ;p Okay stop merapu. Bagi yang xtahu tu boleh rest kejap tarik nafas and pergi cari mak ke ayah ke abg ke [ehem-2] tanye ape tu sedu erh kompem kau dapat free slap xD haha

Okay-2 Mai merapu lagi mohon sentap beramai-ramai. Fakta sedu ni malas Mai nak share sebab Mai ni memang pemalas tahap siput dah ni so korang pandai-2 lah ikhtiar sendiri erh. Bukan ape ade kawan Mai ni cakap sendawa tu sedu.. Haha,kompem kalau die bace die marah xD

Sesak nafas rase kan kalau sedu so kalau nak tahu care nak hilangkan sedu korang kena batuk [batuk biar ikhlas erh jangan batuk mengade yg keluar macam batuk cik amalina kite]. Heh korang gelak aku cakap batuk . Nak kena lesing ni, erh ni petue org-2 tue tau and orang tue tu akak Mai ;p haha , ampun along xD Try la sure menjadi. Mai dah byk kali try and hasilnye kini beliau menjadi seorang usahawan yang berjaya dan terkemuka [okay merepek].

Care hilang sedu kedue ni kelakar sikit. Pak sedare den yang cadangkan melalui ayah den. Die cakap kalau ekau sedu ekau cakap macam ni "haish nasib baiklah aku sedu siang,kalau sedu malam entah la" haha,lawak-2 tp cara ini terbukti berkesan dengan berjaya tp Mai lg rekomen yang batuk tu -.- Hah cakap mcm tu kalau sedu siang la, kalau malam korang ubah ayat. Erh ni bukan jampi tau, saje buat seronok :D

Biase kalau time sekolah ade yg sedu kompem kena gelak -.-

Okay tu je kali ni sebab bosan sangat tak tahu nak buat ape sebab penat blogwalking kau =.= So harap menjadi. Kalau menjadi tolong share dengan sedare mare korang beranak pinak korang erh supaya orang Melayu maju selaras dengan konsep Satu Malaysia [sumpah I hate politik]

#Tak kait : Kalau kurang tidur akan menjejaskan kecantikan,okay lah nak pi tidur supaya cantik ^.^ Jumpe esok and tgk Mai dlm keadaan cantik sbb cukup tidor xD haha

2 comments:

i'm ur lover's said...

aku tau sape yg ckap sendawa tuh sedu!! abil en??? HAHAHA (GELAK JAHAT):D ehhh.. sempat agi kau kutuk aku.. hahaha:D aku ikhlas ape batuk time tuh.. :p

Nur Amalina Maisarah said...

haha xD weyh jgn la sebut kuat-2 name die..kantoi dgn abil xD tipooooo, mase tu kedengaran ketidak ikhlasannye ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...