Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen : 2nd Anniversary Giveaway by QCEY

Assalammualaikum w.b.t..

'Hamboi kau Mai rancak follow segmen n GA', alah rilex dulu..selagi ade GA dan segmen yang menarik, di situ ade cik Mai ni [menari zapin kejap]. Okay GA kali ni dianjurkan oleh Cik EkmalYana [gabungan nama pasangan ni kau]. Doakan korang bahagia n naik pelamin la hendaknye [macam org tue dah -.-] . Okay jom la join segmen ni sebab hadiah-2 die menarik, nak tahu ? click banner comel tu :D


Alah comel betul banner, tak tgk blog die lagi, lagi kiut :D

Tag dekat  : Awa

Hah tu je syarat die..semudah A B C dan 123 :p haha. Mai tahu pasal GA ni pun dr kawan baru Mai, Cik Fasya ^.^ hihihi, excited :D Okay tu je. Assalam kawan-2 yang comel-2 macam Mai :p Wassalam.

Tak kait : Cicak buat terjunan spiderman dalam bilik air dan hasilnye golllll kedlm lubang jamban -.-

10 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Deqla manjew said...

good luck.. sy dah follow awk pun.. 73..

Nur Amalina Maisarah said...

oo ye ke..hehe..kalau mcm tu thanksss

Iryani_fz said...

hai mai..akak jenguk sini..anniversary dape eh? mai ker..eheheh...good luck dear..akak follow Mai

Nur Amalina Maisarah said...

hihih , bukan anniversary Mai la kak, join GA orang ni
Thanks syiela ^.^

QasehCinta EkmalYana said...

TQ sudi join...good luck dear..:)

http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/name-list-2nd-anniversary-giveaway.html

Nur Amalina Maisarah said...

same-2 :D ang thanks for the wishes :)

yaya ade said...

followed. dr GA yg sama :D

http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

Syiera Bucuk said...

contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...