Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Segmen : 2nd Anniversary Giveaway by QCEY

Assalammualaikum w.b.t..

'Hamboi kau Mai rancak follow segmen n GA', alah rilex dulu..selagi ade GA dan segmen yang menarik, di situ ade cik Mai ni [menari zapin kejap]. Okay GA kali ni dianjurkan oleh Cik EkmalYana [gabungan nama pasangan ni kau]. Doakan korang bahagia n naik pelamin la hendaknye [macam org tue dah -.-] . Okay jom la join segmen ni sebab hadiah-2 die menarik, nak tahu ? click banner comel tu :D


Alah comel betul banner, tak tgk blog die lagi, lagi kiut :D

Tag dekat  : Awa

Hah tu je syarat die..semudah A B C dan 123 :p haha. Mai tahu pasal GA ni pun dr kawan baru Mai, Cik Fasya ^.^ hihihi, excited :D Okay tu je. Assalam kawan-2 yang comel-2 macam Mai :p Wassalam.

Tak kait : Cicak buat terjunan spiderman dalam bilik air dan hasilnye golllll kedlm lubang jamban -.-

10 comments:

Aimi Syahirah said...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Deqla manjew said...

good luck.. sy dah follow awk pun.. 73..

Nur Amalina Maisarah said...

oo ye ke..hehe..kalau mcm tu thanksss

Anonymous said...

hai mai..akak jenguk sini..anniversary dape eh? mai ker..eheheh...good luck dear..akak follow Mai

Nur Amalina Maisarah said...

hihih , bukan anniversary Mai la kak, join GA orang ni
Thanks syiela ^.^

QasehCinta EkmalYana said...

TQ sudi join...good luck dear..:)

http://qasehcinta88.blogspot.com/2012/10/name-list-2nd-anniversary-giveaway.html

Nur Amalina Maisarah said...

same-2 :D ang thanks for the wishes :)

yaya ade said...

followed. dr GA yg sama :D

http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/2nd-anniversary-giveaway-by-qcey.html

Syiera Bucuk said...

contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...