Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"SEGMEN : JOM FOLLOW"

Assalammualaikum w.b.t..


Hai hoi huiii~ hah entry kali ni pasal segmen lagi, jangan bosan-2 tau bace sebab Mai join nak support kawan-2 blogger Mai :D Lagipun segmen dieorg ni best, simple so Mai seronok nak join. Erh termerepek pulak kat sini :p Okay yang nak join tu click banner [baru reti nak letak link dkt pic -.-] .

Okay followers Mai dah 40 orang dah. Comel-2 semua [bukan bodek erh xD]. Hah nak comel follow lah den :D hahaha [gelak penuh makne]. Okay lepas tu tuan blog ni which is Yanie [blog die best jugak tau], suruh......tak ade dah :D Hah simple kan , so ape lagi click la banner, click, click xD . Okay thats all u olzzz, jumpe next segmen erh I mean entry :p

Tak kait : Shah Rukh Khan tu hensem nak-2 dalam cerite R.A.One ^.^ Cair den .

9 comments:

nsyamMie said...

foll back :)x
dari segmen yg sama~

Abc Life said...

dari segmen yang sama.
done follow you.

http://tapakseleman.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

Deqla manjew said...

salam kenal.. singgah dari segmen yg sama.. dah follow awk.. JOM FOLLOW sini :- ^_^

http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow_30.html

Aimi Syahirah said...

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Nadieya said...

suda follow dari segmen sama

http://lipaslaut.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom Follow!!

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

LADY EMMA said...

datang dr segmen yg sama.. :)
da follow.. :D

http://thenotanota.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow_4.html

Nurfara Hani said...

Salam. Dari segmen sama. Dtg bw n follow sini.. Follow saya balik:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...