Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

"Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!".

Assalammualaikum w.b.t..

Click sini :D

Hah hari ni Mai nak join segmen ni pulak sebab nampak menarik sangat . So kat bawah ni pulak printscreen followers Mai before join ni :


Okay target followers pulak just 100 pun cukup la . Erh ke lebih sangat xD huahua . Xbaik tamak-2 kan Mai ni tapi xpe la . hehe .Nak tag dekat :


Okay done buat segmen ni ^^ And sape yang berminat nak join klik la banner tu erh :D best tau join ade hadiah yang tuan punye blog ni nak bagi nnt :D So klik dekat tulisan tu erh \(^.^)/ Thanks to tuan banner coz buat segmen ni

Tak kait : Agak lame mulut n hati xmenyebut name Mr.Z (_ _")

20 comments:

Ain Zuhairi said...

Terima kasih kerana join segmen Ain. Saya dah listkan senarai peserta yg join so anda boleh la blog walking k :)

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-yang-join-segmen-saya.html

Rafieq Roslan said...

Guten Morgen alle...Datanglaa sini.. segmen sama.. follow laa sini .. saje nk tmbah kawaaann.. ;)

http://qeifar.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

http://apit555.blogspot.com/2012/10/sokong-segmen-up-kan-followers-dengan.html

aini shahroni said...

singgah!!
dari segmen yang sama ^____^

wahai tuan blog yang tersanghezz oshem..jemput bertandang>>

http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Izzah Norlizah said...

follow sini,,follower 46
dr segmen yg sama

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-follower-dengan-mendadak.html

cik fasya said...

hye ! dr segmen yg same :)

follow me back :

http://nurfasyamila.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Khairul Bariah Salleh said...

salam...done follow...
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Nur_Afiefaa said...

singgah dari segmen yang same . done follow u, do follow me back :)

Aimi Syahirah said...

Salam..=) Nice blog!^^ Hati2 dgn lelaki ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

Cik Amal said...

Datang mebalas kunjungan dari segmen yang sama...
Done follow sini :)

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

nak naikkan trafik blog tak ?? dalam seminggu boleh dapat s 200 visitir dan ke atas
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/cara-naikkan-trafik-blog-menggunakan.html

Afasz said...

dr segmen yg sama

http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

analiyana said...

hai dah goleng-2 sini..

http://anafunnies.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Cik Nurul Siezuka said...

Salam kenal.. Dari segmen yg sama... :)

http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Cik Nurul Siezuka said...

Salam kenal.. Dari segmen yg sama... :)

http://www.siezuka.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Nur Amalina Maisarah said...

thanksssss yup 99 followers :D

Yaya Hatsumi said...

Follow sini dari segmen yang sama :)

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Sh Hily said...

Follow cnie dari segmen yg sama :).Jemput follow ifa :)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Nor Salmi said...

#187 dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak_1.html

Aida Omar said...

Aida dari segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog kamu dear.. good luck ya kawan :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...