Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Contest Cute Picture by storyoffheartt :)

Assalammualaikum w.b.t cikgu erhhh ewahhh~

Hehe lek lu segmen lagi. Nak support n nak menang [mate duitan $.$] . Lagipun nak bg contest ni berjaya kne ade 200 contestant so Mai join bg meramaikan.. Macam biase segmen simple Mai join [orang pemalas beginilah caranya~].



Hah kau bace syarat letak gambar kiut kan erh Mai xkiut ? erhhhhhh biar la~ Ibu cakap Mai kiut xD huahua. Hah ni syarat yang pertame dalam blog tu letak pic kiut [rase mcm terperasan diri ni kiut :p] .
Lepas Mai dah tekan sane sini ikut syarat kena tag due orang makhluk ciptaan Allah [manusia je] . Nak tag sape ye :/ Errrmmm , tgk bawah ^.^ Bg yang ditag jom join :D huahua


Hah dah settle semua syarat..simple x?simple kan..hah ape tunggu lagi, click banner n join :D Erh dah bace entry pasal bilik tidur yg awesome tu ? jum la bace :D weee~ Wassalam ^.^

Tak kait : Setiap hari online tgk blog, kalau xtengok sehari macam x dapat jumpe crush je xD huahua sambil msg dengan Encik Adha [die mintak mention dalam ni xD] haha

21 comments:

cik fasya said...

fasya nak tag mai laa. boleh :)

cik fasya said...

already tag. btw, mai lawaa :)

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..lawa tu tak la..comel je xD xde la Mai biase-2 je

Cik PensiL said...

ece2 comelnya akak ni :D

boleh ngorat ?

Nur Amalina Maisarah said...

eiiii..tipu.. :p jum fewiit-2 jum :D

Syiera Bucuk said...

contest contest contest...hadiahnya sgt sweet abadikan kenangan untuk parent anda!!!

http://syierahalf.blogspot.com/2012/11/contest-i-love-my-parent.html

Nur hanim said...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/10/contest-cute-picture-by-storyofheart.html

dari contest yang sama :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

gudluck maii... comei3 :D

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..thankss Mar Haini :D

I am Me said...

wah, good luck ye. dah join yg ni? http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Amalina Maisarah said...

tengss ^^
belum lg and buat mse ni xnak join lg GA :)

secret of us said...

hai cute…dari segment yang same^^good luck yer..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

emma michiyo said...

hye2 awk cute.. dari contest yg sama jmput follow jgk ye http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

Nurul Najihah said...

datang dr segmen yg same ~

done follow ur blog ...

mai links ~

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

Goo Hye Min said...

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

pr!ncEsS1405 said...

singgah dari segmen yg sama

http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html
tolong balas kunjungan saya... dan komen gmbr tu...

MiMinHo said...

ohhh comelnya anda :D jom komen gambar kita pulak :D http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/10/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

SyazwanaMohamad said...

cik wana dtg dari kontest yg sama...done folow you..semoga berjaya :)

http://syazrim.blogspot.com/2013/03/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

Secret Of Shaila said...

Hai…shaila singgah dari segmen yang sama..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...