Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Perempuan buat biase, lelaki buat pelik ?

Assalammualaikum w.b.t..

Pengenalan lah sikit erh ? nanti korang umpama anak ayam hilang bulu ayam dan tercari-cari ke mana bulu ayam xD haha, kay-2 enough, entry kali ni berkisar kan pengisar tentang ape yg bile perempuan buat nampak biase je but bile lelaki buat akan nampak pelik and orang akan ewwwww :D hah curious tak nak tahu or dah tahu. Kalau kau dah tahu kau bace jugak, Mai xkire *sambil hentak-2 tulang belakang atas katil.

1. Pegang tangan
  •  malas nak elaborate panjang-2 [kau tahu nak lupe nak eja elaborate sampai mintak tolong atuk goo trnslatekan, gedik nak omputeh xD]. Kau nilai gune gambar kat bawah erh :D

Bile gugurl pegang tangan...

Abaikan bulu kening tebal gugurl yg free hair tu xD
Bile lelaki pegang tangan...errr

kawan Mai kate yg nerdy tu comel xD auww

2. Teman pi tandas xD
  •  haha, yg ni lagi la malas nak elaborate pepanjang kau tengok je bawah.

Bile si gugurl ajak another gugurl teman gi tandas...

comelkan Jemah and Bed-ah xD [xboleh blah name sengal tu]
bile boboyz ajak another boboyz pi toilet...
adik Mai cakap pelik kalau org lain buat kalau die tak sebab die penakut xD

3. Bahasakan diri saya awak =..=

Bile gugurl cakap saya awak...



Bile yg lelaki cakap saya awak...


tomey je malu-2 lagi mamat pink tu

4. Puji kecantikan and kehenseman

bile gugurl satu puji gugurl due tu cantik


bile lelaki satu puji lelaki due hensem


###

Tamat lah sudah berpot pet erh menaip lah mane boleh bercakap dalam blog an walaupun kartun yg lelaki ajak gi toilet tu macam buruk sikit xD erh kesah lah mak jemah janji dapat lukis. Harap korang hepi bace ni and tamau ade yg tacing macing ching-2 bolley curriya boley tandana erh [ternyanyi pulok xD]. Kalau yg lelaki memang ade buat macam tu jangan rase bersalah buat je tapi err yg pegang tangan tu kau jangan lah geli xD Akhir kate maap seribu ampun kalau ade yg teragut hati limpa segala jantung okay :) erh terpanjang pulak penutupan majlis ni. Wassalam ^^ Adios amigoat

Tak kait : kalau kartun tunjuk urat erh aurat harap maaf [banyak pulak mintak maaf macam hari raye =..=] "ape salahnye," kata mak Kiah. Btw lame kau xupdate =..=

28 comments:

eimuizduaf said...

nice sangad sangad :D . ehehehe D

Kay said...

tapi an , bagi kita , kita suka tgk dak llki pegang-pegang , lepas tu main-main saya-awak . macam comel . HAHA . tapi tade r pegang tangan mcm tu , macam silang tangan ke . :)

p/s ; kita suka lelaki yang suka skinship , nampak comel . walaupun kita sendiri ta suka skinship

p/s/s ; just bagi pendapat :D

yaya ade said...

betol la. haha. comel la doodles tu :)

Puteri Afiqah said...

comella entri ni.. hihi..
betulla, kalau tgok lelaki pegang tangan macam pelik sangat.. :)

Kelana Cinta said...

Hahahak..Betol2.Cara penyampaian yang kreatif dan mudah difahami..

REDred melon said...

COMEL !! haha . prempuan an sopan . lala ~

nabilah ncg said...

Comel lah entri ni ^^ . Lelaki kan kasar , tapi kalau buat benda macam kata atas tu..pelik . huahua ;)

Nur Zafirah said...

Haha. comel ja entry ni..
setuju sgt. tambah2 bab lelaki pegang tangan tu. ewww~

Nieyxzha Hassan said...

Hehehe..tula..guys tak boleh buat banyak benda yang girls buat..kalau tak memang kene cop la...huhu

Nur Amalina Maisarah said...

Kay : uwaa suke laki skinship..hoho..okay tu pndapat awk so Mai just trime ^^
Yaya : heee~tenkiuu :D
P.Afiqah : kan..agak geli n nmpk pelik
Kelana cinta : hehe, tengss Kelana ^^
S.Garden : tengss bace dear :)
Red Melon : erh msti prempuan sopan kan.lalala jugak xD
Nabilah n Zafirah : kan...pelik..tengs ye bace awk-2 ^^
Nieyxzha : hohoho..kan..same la mcm girl jugak ^^
Kniedaz : ^^ tengss

trah zain said...

siyan kat dorang,,haha

Arol Mubin said...

Suka entri nie! Sebab memang berlaku dalam kehidupan kita. Kalau classmates lelaki Arol, dorang suka jek bila ada yang ajak pergi tandas. Sebab nanti boleh merayau satu sekolah. Hahaha! :D

Adib As said...

best sesangat! kreatif kreatif. buat banyak banyak!

Nur Amalina Maisarah said...

Kina : ^.^
Trah zain : hehe, nasib la
Arol : haha kalau part ajak membe pi toilet nk round sekolah tu mmg la korang.ish-2
Adib : hehe, tengs Adib. hamboi nak byk-2 xD

Asmar Arafad said...

:) tag ,

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

haziq said...

yang pegi tandas tu penah cube.

lek la mgkin ade lipas kat tandas an.

hahahaha

alia syuhada said...

hihi, best lah entry ni ! Memang . Memang pelik sangat2 lah kan kalau lelaki buat semua tu ! Geli pun ada !!! errrrr ~ meremang bulu !! 'erk'

Nur Amalina Maisarah said...

Sis Asmar : insya-Allah nnt Mai buat kayh ^^ tengss tagging
Haziq : haha okay lipas baiklah... xD
Alia : kan nmpak pelik kan..hehe tengss Alia :D

hananhadila said...

hahahaha ! semuanye fakta :D

Sherlyanna Angiela said...

hahahaha... lawak dan best sekali...

Nur Amalina Maisarah said...

Hanan : kan :D haha..sht pelik
Sherlyanna : hehe, tenkiuu ^^

Nazmin Nazifa said...

heheh,betul-2 :D nice .. follow u here :)

Nur Amalina Maisarah said...

Nazmin : tengss ^^ will follow back ^^

Nurul Aini said...

hehehe..kelakar lah..Terbaik!!. Habis blog adik, akak selongkar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...