Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Sape peneka terpantas ? Cepat !!!

Assalammualaikum w.b.t..

Memandangkan Mai xtau lagi nak post ape kan, so Mai nak bg satu gambar binatang untuk korang teka. Sape teka betul blog die akan Mai review :D sorang je. Sape cepat die dapat erh ^^


Sape dapat teka ni :D haha.. Name die agak panjang tapi kalau ade satu perkataan tu kire betul la jugak. Contoh patut Kucing batu seremban kan, kalau korang kate kucing je pun betul xD haha [example yg teruk]. Okay harap ade yg betul ^.^ Wassalam

Tak kait : bru lepas tgk national geographic xD haha

7 comments:

Adib As said...

purrhhh menggelikan sehhh. alaaa tu mesti Naga Tasik Loch Ness hahaa entah

Kay said...

chinese softshell turtle . hahaha . thanks to google .

Sherlyanna Angiela said...

biawak? iguana? lizard? labi2? apa2 saja tak tahu nak jawab..

Sherlyanna Angiela said...

mungkin juga kura2 yang unik... hahaha...check dlm google... main tipu saya.

Nur Amalina Maisarah said...

dah review blog yg teka betul..Kay dapt xD jawapan Adib paling xboleh blah xD wkwkwk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...