Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Free Je :D

Assalammualaikum w.b.t..

Amboi benda plak free-2 ni udara ke ? Erh udara mmg free tapi ni hah ade wallpaper gif yang Mai dapat dr Maxis daripade menyemak kat fon Mai tu baik Mai share ngan korang :D hehe, kalau nak errr pandai-2 la kau pikir macam mane nak ambik okay ;p

kalau kau rase hati kau sakit gedik ambik die ni

kalau rase nak terbang die ni pun boleh xD

ni gaye-2 muke lelaki gatal xD

hamboi mentang-2 cuti sekolah kau bagi ni =..= [Mai xcuti pun]

Untuk yang berjiwa patriotik :D

Alah-2 teringat pulak Mr.Z xD

Ayat bunga mari, geli ketiak Peah

Hah tu je la. Comel-2 kan ? Kalau korang berminat nak langgan la kat Maxis carenye entah Mai pun xtau die just boleh mintak kawan bayarkan wallpaper ni =..= banyak duit kau suruh kawan. Gunelah Maxis xD bhaiii and Wassalam

Tak kait : Sunyi giler kau blok Mai duduk ni =..= Syeeeraammmm

2 comments:

alia syuhada said...

Wahh ! "cintamu buat diriku di awangan" haha.Tak boleh blah. Alia suka yang second last n last .

Nur Amalina Maisarah said...

haha..gelikan xD kalau suke ambik la ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...