Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Freebies Chibby and Chobby, haha

Assalammualaikum w.b.t..

Huahua my first freebies ever..hamboi..kau tgk bawah kalau rase nak copy je and comment. Comment la ape-2 nak kate benda yg Mai buat ni pelik ke, buruk ke, unik ke, cute mcm Mai ke xD haha. Tak payah credit segala menyusahkan tauk. Hoho, just jangan mengaku korang buat dah la sebab nanti malu pulak kau sebab buruk xD haha. Kayh tgk bawah ^.^








Hah yg tu gaye la jugak teddy bear yg ayu, yang kedua tu Mai xtau la sebab sangat pelik =..= Bagi name yg kedua tu Chobby yang bear tu Chibby xD okay poyo. Wassalam ^^

9 comments:

alia syuhada said...

Suka Chibby Comel ^^

Nur Amalina Maisarah said...

hohoho..tengss ye deqja :D

Sherlyanna Angiela said...

wah.. cute la.. saya ambil semua... boleh kan?? saya mahu masukkan ka dalam sidebar saya yang tertulis "kenang kenangan"
hehehe...

Nur Amalina Maisarah said...

Sherlyanna : boleh saje dear ^^ dah pergi tengok and thanksss :D hee~

Nur Amalina Maisarah said...

Abak : hehe xcomel la..comot giler time lukis ni..hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...