Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

SEGMEN BLOG SAYA HEBAT

Assalammualaikum w.b.t..

Hoho, join ni sebab look interesting maa ~ :D so nak join picit banner bawah and AMARAN keras dari cicak sedunia xD, entry ni akan puji blog sendiri so kalau rase nak bace prepare siap-2 la baldi ke troli ke trolololo ke erh ? haha xD Btw ade hadiah tau, so nak tau join and terjah la. Simple je syarat.


Maka bermule la kisah ye, okay duduk tenang-2 and makan popcorn jangan sampai tercekik dekat halkum [erh gugurl pun ade ke :p]. Blog Mai hebat sebab satu ade Mai kalau tak ade Mai mane hebat jadi awesome pulak kan kalau xde Mai, erh ? @.@ [pening]. Hebat lagi sebab kau kan kat Malaysia so kau tak rase la suasane musim luruh, so kau akan rase la kan musim luruh kat blog Mai ni. Kau jangan pakai topi mase dtg sini nanti terbang xD [kay merepek]. Ape lagi hebat erh sebab Mai ade banyak followers-2 yg awesome [wow Mai terpuji kau-2 semua pulak *tersiput sedut sekejap xD]. Hebat lagi sebab Mai pakai stokin belang-2 kolor pink yg striking giler smpai kena gelak guling-2 ngan member [=.= kay motif sangatkan dengan blog hebat]. Nak tahu lagi ? Hah tak nak dah ? Arghhhh, Mai tak kire Mai nak jugak bagitahu kau lagi sebab Mai nak taip pepanjang entry ni xD Sebab errr kau boleh dihadapkan dengan lawak sengal Mai yg ntah hape-2 yang datang sebulan sekali contoh entry NI and HERE. Penat dah bace, haha padan muke Peah xD Kat tu je Wassalam [Tengok macam nak bina karangan bergambar je]

Tak kait : aku tgk budak join segmen ni [beberape la], malu gilos nak puji blog sementara org suruh ni xD, kau tgk Mai selambe goreng je puji walaupun ntah hape-2 =..=

14 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Hehe! Memang hebat entri Mai! Tak sediakan baldi, tapi boleh bertahan sampai ke penghabisan titik noktah! xD
Anyway, check link disini dan selamat bw ke blog peserta lain!

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

Nur Amalina Maisarah said...

haha..tahniah-2 dpt bertahan xD
kite kne ambik peluang bile org suruh puji xD
okay later Mai check kayh ^^ tengsss

Hanis Syazana said...

http://rightnot.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Berblogwalking sini.. Jom ke blog hansya plak :D

Nana said...

Assalamualaikum :) Blogwalking sambil follow di blog comel ini ^__^ Jom singgah!

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Adilla Shahirah said...

Singgah dari segmen yang sama. nice blog ^^

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Salam perkenalan dari Kedah. :)

Benben said...

follow blog kelopak bunga jatuh nih . kiut je entri ! :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat_6.html

kalau sudi jemputlah ke blog ika ;)

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Assalamualaikum ,hai bw sini dari segmen sama :)
http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

UPDATED! Ni update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT. :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-segmen-blog-saya-hebat_6.html

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

Goo Hye Min said...

Dari segmen yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html

Meera Ishak said...

http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html
dari segmen yg same :D

Goo Hye Min said...

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...