Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Harimau Malaya kalah T^T

Assalammualaikum w.b.t..

Entry kali ni tak lain tak bukan pasal kekalahan Team Harimau Malaya dengan Thailand 2-0 T.T What ?!! ingat Mai xminat bola minat gilerrr tapi dengan pasukan Malaysia je la. Kecewa merana berdarah hati rase bile kalah bola ni lagi teruk dr result yg xmencapai target :( Ref hentah hape-2 bapak giler annoying and unfair nak mati. Rase macam nak pi thailand slek kaki ref tu duepuloh pat kali je . Kau rase cmne nak join tak xD haha [kay tak patut gelak dlm suasana murung dan suram ni :( Kbhaiii n Wassalam.


  • Pengulas ESPN Paul Masefield, "Pengadil telah membuat keputusan yg mengecewakan dan memalukan" [memang sangat bangangsss =..=]


Tak kait : Go harimau next two years still ade and dont give up. Always practice and keep up your good work ^^ Love you, ihiksss malu xD

7 comments:

farah.fauzi said...

nak join slek kaki ref 24 kali..hehehe... serious tak puas hati, tapi Harimau Malaya da perform yang terbaek, but tade rezeki, kan? :')

the owner of cicak tersepit said...

hiyak! hiyak ! singgah sini jap ! eh nice en3 ! done polo u !:)

Nur Amalina Maisarah said...

Farah : haha..boleh jom beramai-2 pi serang reff tu xD
Cicak tersepit ? : hamboi name xD hehe tenkiuuu will follow back :)

Nur Amalina Maisarah said...

hohoho..kan T.T but sgt-2 sedih

Nur Amalina Maisarah said...

hohoho..baiklah..rilex je ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...