Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Terima Kasih, Aku terluka :')

Assalammualaikum w.b.t..

Errr tajuk tu ntah ape-2 sikit maybe ade luahan perasaan bakal berlaku 'Tidakkkkkk ! Lari tanpe toleh ke belakang', hehe. Okay fake je semua ketawa Mai dalam ni, semua lawak pun layu je rase sangat-2 kecewa [tahan tangis]. Tadi bukak fb and nampak something yg mengecewakan T.T Yess I'm crying. Tak tau nak share ngan sape selain Allah, so Mai share ngan korang. Tu je la sebab err can't think right now. Everything is a mess. Erghhhh T^T Wassalam


Tak kait : Rase kecewa tgk die berdue :(

4 comments:

alia syuhada said...

Lorh, kenapa kak ? Lahaii , biasa baca entry akak semua akak ceria2 je , ni tiba2 sedih pula, tak pe2,walaupun alia tak tahu apa sebab, SABAR eh kak . Ujian tu :) Senyum*haa,kan comel tu* hee

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..thankss Alia..kecewa sikit ni tapi getting better ^.^ tengs again :)

~didiey~ said...

jgnlaa cdih2..huhu...tenangkan diri ok :)

psst~didiey ada 3org adik gugurl..hehe...termasuk didiey jadi 4 org perempuan ;)

Nur Amalina Maisarah said...

hehe..thankss Didiey :D
wahh ramai jugak adikkan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...