Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

#1st Review blog Peneka tepat

Assalammualaikum w.b.t..

Hoho, sape sini yang bace entry yg mintak koran teka menatang ape dalam gmbar tu [SINI] ? Haha, macam-2 jawapan jugak yang Mai dapat ade yang lawak nak-2 yang Adib xD Naga Tasik Loch Ness kau xD terkentut-kentut bace, wkwkw [kay stop gelak]. Ade yg jawab labi-2 dah hampir betul dah tapi kurang tepat so yang tepat is Kay :D [bunyi sorakan gemuruh beserta seruling]. Die jawab Chinese Softshell Turtle [walaupun tgk atuk goo tapi takpe Mai review jugak xD]. Hehe, tgk bawah :

iklan [adib jangan marah tau xD, kak Mai gurau-2 je :p]




Pemilik sebenar blog giler simple ni Kay, tu je name die. Okay gurau-2 ade name lain tapi die rahsiakan sebab erh mane Mai tau kau tanye sndiri xD Bertemakan grey + white [without background i guess sebab line time ni hentah pape]. Header die comel :D simple je but menawan [hachewah]. Pmr candidates for 2012 and result die cemerlang kau [I tahu la, I stalk you Kay xD and again mude pade Mai bertahun-2 sebab Kay baru 15]. Loading cepat and kalau slow loading tu problem bband kau erh. Susunan blog kemas tapi Kay lagu tu mule-2 bunyi terkejut Kak Mai, gugur bulu mate dengar xD Tapi okay la sebab boleh pause ^^ Gune blogskin erh ? Kay just perlu cari tuto nak letak followers widget so senang la mok cik-2 pok cik-2 nak follow Kay nanti ^.^ Overall nice and memuaskan hati [wah macam pengkritik pulak xD]. Congratz la Pmr result and dapat jawab teka gambar kak Mai yg ntah pape ni xD Awesome la blog Kay ^^ [btw guyz Kay and family pecinta haiwan :D]. Wassalam n Jangan lupe ke blog Kay, tekan je gambar tu.

Tak kait : Durian, durian, durian, durian, lalala~ durian, durian

4 comments:

Adib As said...

Alaaa ingatkan Naga Tasik Loch Ness. Mana laa tau mitos tu dah dijumpai untuk sekian abadnya. Ahaks.

Nur Amalina Maisarah said...

Adib : haham tapi good try la Adib :D gaye la naga kot..hehe..cube len kali ^^

Kay said...

tergelak kita baca review blog sendiri . XD terima kasih akk

Nur Amalina Maisarah said...

haha..nasib gelak :D sesame dear ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...