Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

aziera adenan's segmen

Assalammualaikum w.b.t..

Jemput join kalau nak [malas taip pnjang berjela sebab ade banyak kat bawah nak kena tulis. wkwkw.
[CLICK HERE] kalau nak join ^^

Soalan plussss answer :

1.Nama : Nur Amalina Maisarah Binti Abdul Rahim Bin Abd Rahman
2.Umur : 19 tahun [2012, mude lagi kan macam kanak-2 sugus]
3.Tarikh lahir : 7 Awesome March 1993
4.Sekolah : SMK Cenderawasih ^.^
5.Hobi : Tenung dinding dan ditenung dinding balik, wkwkw xD
6.Bakat Lain : Boleh tidur tanpa henti waktu tengah malam [awesome gilerkan]
7.Personaliti : Caring [double wekss], Setia xD
8.Warna kegemaran : soft Pink and soft Blue
9.Makanan kegemaran : Benda yang ibu masak Mai telan je tanpe kunyah [kay tipu =..=]
10.Minuman Kegemaran : Air Bandung [perghhhh, kay xtau nak cakap ape]
11.Nombor Kegemaran : 7 :D sebab I kan lahir nombor tu [gedikkan I :p]
12.Perkara yang paling membuatkan anda stress : Kacau Mai mase Mai tengah buat something
13.Mood anda ketika ini : Jiwang ~ xD huahua Fantastic Baby
14.Filem yang membuat anda mengalir air mata : Hachiko [A Dog's Story], Mai menangis macam     kmbing -.-
15.Harapan masa depan : Nak penuhi impian ibu and ayah
16.Nama Kawan Baik anda : Abil, Mina, Azie, Mya, Zubair, Bon, Iwan :D
17.Status anda : Single but unwilling xD
18.Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini : Keselamatan n kebahagiaan Family and umat Islam
19.Haiwan kegemaran : Kucinggg !!! [Mai join ni sebab soalan ni tau ! xD]
20.Luar negara yang ingin anda melancong : Korea :D
21.Siapakah idola anda : Ayah, Ibu and Along [trying to be awesome like them]
22.Tempat yang paling indah pernah anda lawati : Errr, Bukit Cerakah
23.Adakah anda takut pada hantu : errrr, tetttttt xD
24.Siapakah orang terakhir yang buat anda ketawa : Ni hah mok cik-2 roomate Mai ni xD
25.Jika anda memiliki RM1 Juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu ? : Pi Mekah sekeluarga, bukak bisnes Family, melancong dgn Family :D

Kay tu je and hopefully jadi 3 blogger bertuah tu T.T Wassalam

Tak kait : Errr sumbat giler duduk dekat UiTM ni T.T bosannye

11 comments:

::azmina nordin:: said...

salam perkenalan,datang sini sambil follow dari segmen yang sama dan membaca.jom baca tentang mina pulak http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Adi Putra said...

Hey2, Adi datang dari segmen yang sama. JOm baca pasal Adi pulak
http://cookies-boy.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen_3.html

#dah follow blog ni ;) follow blog Adi balik tau

Mimie Najib said...

selamat bersegmen.. :)
akk xsempat nak join lg..mybe esok kut..
gud luck.. :)

Azmil said...

Ada 1 Juta nak pinang Maisarah boleh?

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Anda tenggelan bukan karena jatuh ke air, Anda tenggelam karena tinggal di dalamnya.

♪ ♬【BaekDaeJae】♬ ♪ said...

done follow u. follow back ok ;)
http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Datang dari segmen yang sama. :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni!http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

RaaRocherr said...

hai, dari segmen yang sama :) done follow. http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

jemput join segmen terbaru saya :)

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html

Meera Ishak said...

hai dtg dari segmen yg same :) done follow. visit mine back? and follow? http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html thankyou!

#JemahAwesome said...

Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nur Adila said...

Done follow, dari segmen yang sama . Follow back? :)


http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...