Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Update ! : Segment My First Anniversary !

Assalammualaikum w.b.t..

Sempena hari ni tarikh first Mai post entry Mai tahun lepas sebab Mai dah hilang ingatan bile create blog, Keh3 , so Mai nak buat satu segmen ni. So the very simple. Hanya 10 peserta terawal akan dapat habuan and kalau ade lebihan peserta akan direview oleh Mai.

#Update : Mai akan terima permintaan doodle Mai ni even lebih dari 10 orang sampai ke annoversary Mai tahun depan pulak. So ade banyak mase and sape2 nak request doodle Mai dekat bawah ni boleh just komen no need entry okay :) Tapi syarat2 masih available sila follow okay :D



Habuan dia :

Korang boleh pilih warne baju doodle ni or nak yang berbackground punye. But jangan lupe sertakan link background baju doodle tu or code warne doodle tu okay ;) Sila pilih antara 2 doodle. Satu je jangan tamak2 okay.



Syarat - syarat :
1. Follow blog Mai
2. Like fanpage Mai dekat sidebar tu or click here !
3. Klik sini and sini [tunggu sampai habis loading and jujur kay :)
4. Depend nak buat entry or tak kalau buat post link
entry di entry ni sahaja kalau tak buat sila nyatakan di komen url background baju doodle anda or
code warna.
5. Diharap follow semua syarat ni okay :)

Tarikh tamat : Sampai cukup target 10 orang blogger terawal and kalau ade lebih macam Mai cakap akan direview. Paling limit 20 orang. Okay itu aje harap korang join and support segmen anniversary Mai yg first and segmen pertama jugak :D Wassalam

Tak kait : nak maghrib baru ingat hari ni birthday Maisarah Rahim's Blog xD

18 comments:

mawar berduri said...

join:
http://www.mawarberduri4147.my/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

Setiasmile said...

Join jugak...

http://setiasmile.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

Eiyka Rieyxa said...

joined!

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

Lily RIna said...

Join ^_^

http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

sizziey darliana said...

http://darlieyana.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

Siti Farhahnis said...

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

Aimi Rahim said...

http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

Muhammad Firdaus said...

http://apewajew.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

m!ss s!mPLe said...

saya join .. :D http://misssimple30.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

nurulazieyan said...

http://cahayasirius.blogspot.com/2013/05/segment-my-first-anniversary.html

Adib Veron said...

Alaaa dah cukup 10. Hoho

nur naa'irah said...

salam..happy annivesary..harp mai open tuk 20 org..doodle yg pegang ballon tu cantik..nk pilih yg tulah..color nk pink + grey tp xtau code..huhu..if mai da limit tuk 10 org..xper..:-)..support yr 1st segmen..

nur naa'irah said...

dah lama follow this blog:)

sizziey darliana said...

dah dapat .. thanks.. like it ... :)

Muhammad Firdaus said...

cb tngk sini..
http://apewajew.blogspot.com/2013/05/doodle-dari-maisarah-rahim.html

tq..
klu ade segment lagi kasi tau la..blh sy join klu xde ape2 hlngn..

Nur Amalina Maisarah said...

Thanks semua for joining and Mai still akan bagi dekat awak Naa'irah :D

Arni vanilla said...

Tak payah buat entry pun takpe kan ? Erm , tapi dah tak dapat doodle dah . Nak dirivew pon jadiklah :)

Arni vanilla said...

Ermm , tapi kalau mai ambik 20 puluh orang , kita nak doodle kedua . Nak baju warna biru , selar warna kuning , tudung colour pink . Rainbow , haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...