Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Cerita 3 : Prank kawan melalui fon xD

Assalammualaikum w.b.t..

Hah ni second story moru. Kau tahu punye perah otak macam perut memulas mase nak tutt-2 xD Okay teringat lah kawan kena prank. Sumpah lawak bile die kena :D Nak tahu scroll bawah xnak tahu kau bace jugak. Hahaha.

Situation ni jadi mase Mai part one [comel gilooos time tu xD]. So mule ade Abil my bestie bagitahu yang Udin [classmate 5 dedikasi],

ni udin
and Zubair,

ni zubair [time ni die gelojoh kay gelojoh]
ade gune nombor baru Udin,n kacau Abil menyamar jadi orang lain so Maii dah tahu awal-2 senang la kenakan dieorang xD. So ade la satu malam ni Udin msg gune nom tu. Die buat ala-2 cari gaduh. Wah takut gua lu tahu [tgn ke bahu mate ke kipas]. Sebab prank die tak jadi so die cover-2 konon cakap Mai takut. Kay-kay berlakon takut la kejap nanti tercalar pulak image die xD
Okay lepas tu Mai pun tanye la Udin yang tengah cover malu sebab prank xjadi.

*Cokelat Mai and Purple tu Udin erh anak-2 ^^
"Erh Zubair ade tak dekat kau tu?"
"Zubair xde......[memori Mai hilang ape yg Udin cakap xD"
"Weyh ape kate kalau kite kenakan Zubair nak"
"Herm okay jugak tu :D"
"Hah nanti kau suruh die call and aku buat-2 xtahu ni nom kau okay set erh xD"
"Bereh"

So sementara tunggu En.Zubair tu Mai main ping pong [kay ni tipu :p]. Lepas berjanggut misai tunggu at last fon Mai berdering [wow skema kau]. Suare Zubair berbunyi and azab giler nak tahan gelak xD Kay fail bab gelak ni :p

#BTW z is Zubair and m is Mai ^^
z : Hello [die bg salam ke x den lupo]
m : Hello. Err sape ni?
z : Amalina ade?
m : hah ni lah amalina. Ni sape?
z : Ni Taufiq [kay name baru -.-]
m : Taufiq ? Taufiq mane ni?
z : err Taufiq kawan sekolah dulu.
m : Sekolah mane ? [saje test die tgk jawab ape]
z : sekolah smkc lah. Budak kelas sebelah, errr kelas c.
m : Budak kelas c mane ade name Taufiq, Syafiq ade lah.
z : erh bukan kawan sekolah rendah
m : Sekolah mane ? [hehe die mane tahu sekolah rendah Mai]
z : errr...kenal tak Taufiq?
m : hehe..tak kenal Taufiq tapi kalau Zubair kenal la
z : [setelah lame diam, pikir lah tu]. Erh kwang jar kau Udin kau kenakan aku erh !
m : Hahaha [dan xsempat sambung gelak Zubair dah putuskan line sebab malu xD

Sumpah lawak pok cik ni time ni. Ciss nak kenakan Mai sangat kan sekali kau kena. Agaga. Dapat agak muke die malu time tu xD. Lepas tu Mai sambung gelak kat die melalui msg. Wkwkwkw. Tapi tu semua kenangan Mai buat nakal. Mustahil dapat ulang dah melainkan kiteorang lakon balik xD haha takde koje kau Mai. Tu je lah hari ni nak gi memulas idea lagi :D Wassalam n adios amigos legoss and lego land Malaysia [erh --']

Tak kait : Rindu giloss zaman sekolah T^T kawan-2 je la time belajar sikit-2. Hehe [kay kejam]

2 comments:

Kucing Hitam said...

wa terkena hahaha
http://long-cham.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...