Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Happy Birthday Ibu ku Sayang ! :D

Assalammualaikum w.b.t..

Ibuku yang cantik :D Tiada yg lebih cantik dr ibu ^.^
Hehe [tetibe gelak]. Birthday ibu Mai 15 Mei ni which is 2 hari lepas hari ibu. Giler tak sweet kan tarikh tu. Ye2 tau ibu Mai comel jangan tenung lame2 bace entry ni dulu xD Mai ade prepared satu birthday card untuk ibu. Handmade kau :D nanti tunjuk gambar. Name ibu Noraini, orang biase panggil Intan sebab arwah Aki Zaidan suke panggil name manje dekat anak die. Kalau die ade lagi mesti panggil Mai comelkan xD wkwkw [kay gurau :p]. Bersyukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan tak terhingga ni. Memiliki sesorang ibu yang sangat penyayang dan penyabar adalah anugerah yg tak teeeeeeeeeeernilai ^.^ Sayang ibu. Ibu makin hari makin sweet gitu :D hehe.

Sebelum diwarne dengan kale Luna :D



Selepas dikalekan. Biar tak lawa asal ikhlas di hati :D


Agak2 Ibu suke tak agaknye. Mai siap letak pelangi kau. :D Later Mai bagitahu respon ibu sama ada ibu shock sampai hilang kate2, menangis terharu, menangis guling, tepuk2 bahu Mai kate cube lagi lain kali [kay ibu tak kejam camni xD]. Haha so tak sabar nak tunggu 15 Mei. Ni je la kali ni. Banyak kau love2. Content di hide kan sebab mengandungi prihal2 private story xD cisss. Hadiah untuk biase kiteorang gi pilih sekali dgn ibu even takde suprise merise hadiahnye, yang family kiteorang utamakan kehendak bukan suprise merisenye xD hoho. Ibu kate nak handbag lagi. No hallah. Nanti collect duit. hehe. Tu je la nak story. Esoknye birthday ibu. Wassalam

Tak kait : : Lenguh2 tangan mengale kad birthday handmade by me :D

7 comments:

Fatihah Nazri said...

cntik card..kalau akk kan..beli je sebab lost of idea..hehehe...jemput ke blog okkay :)

Nur Amalina Maisarah said...

Thanks kak Teha :D hehe. Sebab nak buat kelainan sikit :D

Sherlyanna angiela Martin said...

Wah... Happy birthday buat mama awak.. Mesti dia suka kad yang awak buat tu, kan kad tu hasil tangan awak yang buat.. Comfirm mesti happy.. Hehe

dayahamed said...

cantik la kad tu.. besday ibu awak dekat sangat dgn ibu saya.. Besday ibu saya 14 Mei.. ari nie..

Nur Amalina Maisarah said...

Sherlyanna : thankss :D hehe mmg Ibu suke sgt :D die gelak2 je..hehe
Dayah : Thanks Dayah :D hoho..hmpir same je hari..hehe..h.bday for ur mom :D

♥ Lia Abdillah ♥ said...

cantik giloss kad tu! Jealous keh. Hehee. jom cni --> http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/05/weee-header-dah-oke.html

Nur Amalina Maisarah said...

Jeleskan xD wkwkw.. okay kak Mai dah pi dah tgk..siap komen lg :D hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...