Facebook About Tutobies My Art Lyrics Twitter

Simple Giveaway by Nabeel Fikree

Assalamualaikum.

Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!



Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!




NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !


Tak kait : Masih rase ngeri..wuuuuhuuuuuuu~

9 comments:

Nana Liena said...

goodluck ya..selamat bersegmen..hehe

tenku butang said...

done follow

dari GA/segmen http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/05/the-first-g-giveaway-by-lulla.html

M Hakim Faiz said...

Selamat bersegmen, good luck..

Nur Amalina Maisarah said...

Nana : hehe thanks nana :D
Tenku : olrite dah follow back ;D
Hakim : Thanks a lot ^^

M Hakim Faiz said...

Singgah sini

http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

iu-hazirah said...

dari segmen yang sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

Nao Mei said...

Singgah berhajat dari segmen yang sama


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

roslita thalib said...

terbang dari segmen yang sama :) good luck ye
http://rozeath.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

Shammira said...

gud luck..

jemput join contest beauty..

menang set makeup bernilai rm100..

http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...